Ti is tapasztaltátok már a terhesség elején, hogy hiába esztek ugyanannyit, mint a várandósság előtt, mégis híztok?
Nekem is így volt, de nem volt terhességi cukrom. Kb a 20. Héten megállt a hízás, akkor fogytam is vissza, utána a 36. Héten kezdtem megint hízni illetve vizesedni.
Figyelj oda hogy a táplálkozás mellett mozogj is, most otthon lehet jogazni is, nekem az anno nagyon tetszett 🙂
Miután véget értek a rosszullétek, ugyanannyit, ha nem többet ettem, de mégis fogytam továbbra is, illetve miután már az után is ettem, hogy nem esett jól, elértem, hogy szinten tartottam a súlyom. Most a 20. hét környékén kezdett el felfelé menni a mérleg nyilacskája, de még mindig nem értem el a terhesség előtti súlyom (5 kilót fogytam a 16. hétig). Sosem sportoltam, most kezdtem el, hogy az önkéntes karantén alatt egész nap a kanapén vagyok, és már hiányzik egy kis mozgás.
Szerintem ez annyira egyedi, hogy kinek hogy reagál a szervezete a megváltozott hormonokra. Diétázni nem ajánlott, de az semmiképpen sem hátrányos, ha odafigyelsz az étkezésedre, és ha elkezdesz most mozogni, talán könnyebben fogod viselni a (szó szerint) nehezebb időszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!