Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is tapasztalt vesefájdalma...

Más is tapasztalt vesefájdalmat terhesség alatt?

Figyelt kérdés

18 hetes vagyok. Eddig csak akkor éreztem a jobb vesémben fájdalmat, nyomást, amikor hajnalra nagyon kellett már pisilnem. Akkor pisilés után enyhült. Elmentem azért urológushoz, aki azt mondta, hogy valószínű a méhem nyomja a húgyvezetéket, és hogy ilyenkor forduljak át a másik oldalamra. Mondtam neki, hogy az se mindig válik be. Csinált ultrahangot, mondta, hogy minimális kehelytágulat van a jobb vesében, kezelést nem igényel. Ez múlt pénteken volt.

Ma hajnalban megint enyhe fájdalomra keltem, kimentem mosdóba, utána visszafeküdtem a hátamra, de még mindig fájt, át a bal oldalamra, nem enyhült. És mostanáig még mindig megvan a fájdalom.

Másnak is volt ilyen? Mit lehet tenni, ami enyhíti a tüneteket?

Szedek tőzegáfonyát, negatív a vizeletem, lázam nincs.

Köszönöm szépen a segítséget!

18hkm

2020. márc. 4. 10:44
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp fordulj orvoshoz! Nekem az utolsó héten jelentkezett. Sajnos abban a hitben voltam, hogy jósló, ahogyan az orvosom is. Szülés előtti néhány napban majd belepusztultam a fájdalomba. Szülés utáni vérvételből derült ki. Második gyereknél nem volt probléma és megrapasztaltam azt is, hogy egy öt kilós gyereket természetes úton megszülni semmi a vesegörcshöz képest.
2020. márc. 4. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!