Jokedv kérdése:
Mindenki szed/szedett terhesvitamin terhesseg alatt?
Figyelt kérdés
2020. márc. 19. 14:07
11/15 anonim válasza:
Én Femibion 2-t szedek, és nem kapszula, hanem egy rombusz alakú tabletta.
12/15 anonim válasza:
Én Gravidát szedem ( az a titka ,hogy ne hányd ki ,hogy úgy szeded ahogy a betegtájékoztatóban levan írva , de sokan nem olvassák el.. ) már a terhesség elejétől , ez nem kapszula , és még sosem voltam rosszul tőle. Emellett szedek omega 3at , E vitamint , 1000 mg C-vitamint és kalciumot. Ha nem szedsz terhes vitamint , nagy eséllyel a te szervezeted , fogaid , hajad , bőröd fogja megsínyleni , mert a baba elvesz mindent amire neki szüksége van.
13/15 anonim válasza:
Dm-es A-tól Z-ig Mama vitamint szedek most+jód és B6 vitamint. Első trimeszterben Femibiont szedtem.
14/15 anonim válasza:
Első babával nem szedtem, a masodikkal igen (Femibiont)
15/15 anonim válasza:
Én is Czeizel vitamint szedek. Korábban is szedtem vitaminokat, részben olyanokat is, amit célzottan a teherbeeséshez ajánlottak (folsav, D-vitamin, stb), a pozitív teszt óta pedig terhes vitaminra váltottam. A Czeizel mellett külön szedek még továbbra is D- vitamint és folsavat (utóbbiak együtt vannak spray formájában, alma ízű, nekem bejött :)). Valóban, a Czeizelben az Omega3 kapszula hatalmas, de a sima vitamin része nem vészes méretű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!