Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem csak én tartok...

Ugye nem csak én tartok ettől? Egy csomó olyat olvastam, hogy az anyuka odacsinált a szülőasztalra és így elég nagy félelem alakult ki bennem.

Figyelt kérdés
A mi kórházunkban alap dolog a beöntés,de bizonyos esetekben már nem tudják alkalmazni.Úgy szném megkímélni Magam attól a kellemetlenségtől,h nyomok aztán az jön ki aminek nem kéne.Egyébként a fájdalomtól nem félek se a gátmetszéstől...csak attól,h kínos helyzetbe kerülök!
2008. nov. 21. 14:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Jé én még erre nem is gondoltam,de igy hogy emlited!

Tuti hogy nem te lennél az elsö,sem az utolso.

Amugy meg akkor nem ara fog senki sem koncentràlni,hanem a babàdra!

Ne foglalkozz ilyesmivel.ez a legkevesebb.........

2008. nov. 21. 14:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt úgy tervezem megoldani, hogy még a kitolási szakasz előtt mosolyogva előre elnézést kérek a dokimtól az esetleges kellemetlenségekért. Márha a pillanatnyi elmeállapotom engedi. :)

ráadásul a dokim fiatal és jóképű... :)

2008. nov. 21. 14:30
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát igen az Én dokim is hasonló,mint a tied:)

Persze biztos nem Én lennék az első de akkor is...:(

Egyébként bent lesz a párom is.Neki már mondtam,h félek a dologtól de Őt azt mondta abszolút nem érdekelné ha megesne csak Velem meg a Babával minden rendben legyen.

Jajj annyit aggódalmaskodik az ember a végefelé!Könnyű és kellemetlenségmentes szülést Nektek!!

2008. nov. 21. 14:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
csajok..... Beöntést kaptok és ha vissza tudod tartani 5 percig akkor ki mos alaposan +hónapja szültem és én is féltem de nem sz...... be .De akkor más volt az eszembe.
2008. nov. 21. 14:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne idegeskedjetek,nincs értelme!

Nekik ez rutin,tudják hogy ezzel jár,fel vannak rá készülve, a szülésznő odakap,pikk pakk eltűnteti,nem veszel észre semmit,őket meg TÉNYLEG NEM érdekli.Amikor ott leszel már téged sem,hidd el nem csak azért írom hogy nyugtassalak,valóban ez ott nem téma!!Én se hittem, de így van,senkit nem érdekelt,és nekem még csak eszembe se jutott a kaki,hisz amikor jön a baba feje,olyan mintha kakilni kellene,ahogy feszít,és muszáj nyomni,de tudatosítják veled,az a babád,és nyomj.

Könnyű szülést mindenkinek!

2008. nov. 21. 15:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek olyan lányt, aki mindkét babájábál (gyors és könnyű szülései voltak) odacsinált, pedig kapott beöntést. Az orvosok hozzá vannak szokva, biztosan nem fognak senkit sem elítélni emiatt! :)
2008. nov. 21. 15:11
 7/11 anonim ***** válasza:
61%
na ettől énis tartok főleg ha bentlenne as párom is. szoval ezért is én nemszeretném ha bejönne de ő sem akar
2008. nov. 21. 15:18
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi a többi válaszolónak is!Jólesik a nyugtatás!

Nem akarok Én kényeskedni de ettől vhogy mégis tartok!

Persze tuti nem foglalkoznak vele meg mondta is a szülésznő a szülésfelkészítő tanfolyamon,h pikk-pakk eltűnteti ha megesik a dolog.De azért jó lenne megúszni a dolgot.Minden jót Nektek is!

2008. nov. 21. 15:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit furinak es kellemetlennek tunik nekem is ez a dolog en 38 hetes pocis vagyok...en is beszeltem atemarol ismerosokkel es az egyik apolono is merosom megvigasztalt,h tenyleg nalluk ez termeszetes dolog,marnint olyan ertelemben h nem fognak emiatt letolni...hisz nem csak mi vagyunk sem az elsok sem az utolsok...de viszont ha oda is kakilsz az azt jelenti h jol nyomsz es mar nem sok van hatra mig a kezedbe tarthatod a babadat!!

Gratula mindenkinek a babakhoz!

2008. nov. 21. 15:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Én megmondom őszintén,hogy a beöntéstől jobban félek,mint attól,hogy a szülőágyra csinálok.

A 3. gyermekemet várom,de az első kettőnél nem kaptam beöntést,mert olyan gyorsan szültem,hogy nem volt rá idő.

Az elsőnél én is állandóan kérdeztem a szülésznőket,hogy most biztos bekakiltam,de ők azt mondták,hogy nem,de ha bekakilnék sem lenne semmi gond.Mondták,hogy nyomjak nyugodtan,a többivel meg foglalkozzak.

2008. nov. 27. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!