9 hetes terhesen gombás fertőzésem van, az orvosom mégsem írt fel semmit. Ez csak nekem tűnik problémának?
Kb 10 napja éreztem már hogy valami nincs rendben odalent;amikor a vizsgálaton az orvosom megerősítette a gyanúm,gombás fertőzésem van. Viszont azt mondta még nem találkozott ilyen esettel (kb 60) éves,ami azért elég fura,és hogy nem ír fel semmit,várjuk meg a 12.hetet,aztán majd kezeljük. Addig használjak intim zuhanyt,majd az kimossa! Hát mondanom sem kell semmit nem használt. Amellett hogy nagyon kellemetlen és zavaró ez a probléma,azon is aggódom hogy árthat-e a babának.
A kérdésem az lenne hogy járt már valaki így?
Holnap kikérem egy másik orvos véleményét is,mert most már a hasam is eléggé fáj...szóval kezdek aggódni.
De nem könnyű most bekerülni egyik dokihoz sem,még az első trimeszteri vérvételt sem csinálják meg sem rendelőintézetben,sem a kórházban. Azt mondták menjek magándokihoz vagy várjam meg míg vége lesz ennek a helyzetnek.
Kénytelen voltam átmenni egy másik háziorvoshoz diósdra,csak hogy érden megcsinálják a vérvételt. Nevetséges!
10 hetesen eljutottam egy másik dokihoz,aki klion kúpot írt fel. Mondta hogy nem szoktak semmit felírni,de látta hogy nagy a baj. Főleg azért mert az előző doki habár nem írt fel semmit,azt ajánlotta hogy használjak hüvely zuhanyt,ami,mint utólag kiderült,feljebb vitte a fertőzést. Tehát csak rontott a helyzeten.
Azóta már teljesen jól vagyok és a baba is. Épp ma töltöm a 12.hetet,kedden megyek kombinált tesztre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!