Felhelyezhetek borax kúpot ha nem tudom, hogy fertőzésem van-e?
Figyelt kérdés
14 hetes vagyok, maradt korábbról 2 db borax kúpom. Kevés barnás folyást tapasztaltam és azóta mintha kicsit égne ott lent de lehet, hogy bebeszélem.
Csak kedden megyek orvoshoz. Árthatok a kúppal?
2019. szept. 8. 19:34
1/5 A kérdező kommentje:
Nagyon aggódom, hogy keddig a felszálló fertőzés miatt(ha egyáltalán az van) valami baj lesz, vagy ha eddig nem volt panaszom ebben a 2 napban már ne kisérletezzek a kúppal?
2019. szept. 8. 19:38
2/5 anonim válasza:
A borax kúp semmi rosszat nem csinál. Ha gombád van, akkor segít. Ha bakteriális, akkor úgysem segít. Ha nagyon rossz, akkor nyugodtan használd szerintem. De a barnás folyás szerintem nem gomba tünete.
3/5 anonim válasza:
A barnás folyás szerintem is inkább baktérium, mint gomba. Nem tudom én parásabb típus vagyok, nem dugdosnék fel semmit terhesen, inkább kivárnám az orvost, vagy keresnék olyat, aki holnap rendel és elfogad.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon parás vagyok én is. Teljesen magam alatt vagyok.
2019. szept. 8. 20:00
5/5 anonim válasza:
Barnás folyás lehet egy kisebn vérzés is, igy en nem próbálkoznék semmilyen kúppal, hanem orvossal konzultálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!