Kismamák, nálatok hogy alakul a terhesgondozásra járás a koronavírus fertőzés ideje alatt?
Én Budapesten élek, én itt teljes káosz van. a dokim 65 éves, ezért nem dolgozik, a 30 hetes vizsgálatra nem tudok menni, mert máshoz nem mehetek, mivel nem az ő betege vagyok, vannak sajat betegei, és nem vagyok sürgős eset...??? A recepcion SEMMIT nem tudtak mondani, most itt vagyok orvos nelkül 30 hetesen és azt se tudom mi van....BUDAPEST
ja es azt mondtak mivel a dokim nem dolgozik, valoszinuleg BE SEM ENGEDNÉNEK az épületbe!!!
#19 ,22-es válaszoló vagyok.
Szerintem most sok helyen még hatalmas a fejetlenség. Bízzunk benne, hogy hamar kialakul valami eljárási rend. Egyelőre nálunk is mindenhol csak elutasítás van, hiába hivatkozik itt mindenki arra,hogy kötelességük ellátni a kismamákat. Szomorú, de szerintem ők sem tudják még,hogy merre vannak arccal. Kitartást lányok! 🥰
Kérdező: az király, mert én most pont pestre kértem időpontot, mert vidéken megállt az élet. Egyelőre még tartják a 23.-át, de kitudja. 6. Kerületbe mennék, még sose voltam ott. 😲
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!