Ha szivárogna a magzatvizem, azt a magzatvízvizsgálatkor észrevette volna a doki?
Figyelt kérdés
2 naponta végzi a vizsgálatot,elég alapos,de sokszor úgy érzem,mintha valami folyna.De nem mindig.És lehet inkább tényleg folyás-szerű.Azért kérdezem,mert már 41. hetes vagyok és hétfőn megindítják a szülést,ha nem történik semmi.Kipróbáltam már sokmindent ,hátha beindul,de nem.Egyet nem próbáltunk,a gumi nélküli szexet,mert nyitva vok c1111-re,így csak gumival mertük a fertőzések miatt.De hallottam,hogy a sperma megindíthatja és a babához csak akkor jut fel a fertőzés,ha a burok már meg van repedve.Kipróbálhatjuk?Az indítástól nagyon félek.A bábakoktélt pedig csak akkor akarom,ha már minden kötél szakad...2008. nov. 21. 11:48
1/2 anonim válasza:
Szia. Szerintem tuti észrevette volna a dokid, ezen ne aggódj. A szex nekem nem vállik be, én is nyitva vagyok, de csak max erősebb joslófájásaim szoktak lenni tőle. Sajnos nem tudom mitől indulhatna be, szerintem nincs olyan praktika amitől, ha nem akar akkor is beindul. A bábakoktél állítólag tényleg jó, de én majd csak akkor akarom kipróbálni, ha betöltöm a 40-ik hetet, egyenlőre még csak a 39-iket töltöttem. Sok sikert, könnyű szülést, és majd boldog babázást! Ja most jön a hidegfront, hátha szerencsénk lesz.
2/2 anonim válasza:
Nekem csak akkor vették észre, mikor harmadjára nézték (uazon a napon). Azt mondják, ha gombás fertőzésed van, akkor a gomba és a miatta szedett kúp miatt, nem színeződik el az a kis papír vagy micsoda, amire rákenik a váladékot. Na, az nekem csak harmadjára színeződött el! A sima magzatvíz vizsgálaton meg csak annyit látott a doki, hogy "átlagosnál kevesebb magzatvíz". :/ Sajnos nekem csak szivárgott. Fájások nélkül. A többit nem írom le. A lényeg, h gyönyörű, egészséges kislányom van. :)
Nektek meg no para, általában azért észre szokták venni. Ja, és nekem nem használt semmi. Se lépcsőzés, se szex, se fürdő, ...
Gyors és könnyű szülést Nektek, sok boldogságot a picihez!
Üdv: 3 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!