Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen gyógyszereket lehet...

Milyen gyógyszereket lehet szedni terheseg alatt? Fejfajasra savra megfazasra?

Figyelt kérdés
2020. márc. 10. 09:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Torokgyulladasra mehetnek a helyileg hato szopogatos tablettak. Jobbulást!
2020. márc. 10. 22:17
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem nem vagyok még beteg.

Ezert csak igy előre láthatólag kerdezoskodtem h ki mit szedet :)

2020. márc. 11. 00:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom, bármit szednél be, előtte beszélj az orvosoddal.

Fájdalomcsillapításra nekem azt mondta, hogy napi 1 g (1000 mg) Paracetamol tartalmú gyógyszer mehet. Görcsoldókkal, mint a NoSpa óvatosan, én nem ajánlom, mert simaizmokra hat, mint amilyen a méhed is.

Szopogatós tablettákat nekem nem ajánlották, Herbal Swisst ittam én is. Sok hasznát nem éreztem sajnos, de finom, és jól esett a forró ital megfázáskor.

Savlekötésre, ahogy előttem is írták, vény nélkül Rennie, receptre a Ludea (Omeprazol) az, amivel voltak tapasztalatok várandósság alatt is, és biztonsággal szedhető.

Én bármit veszek vény nélkül, a patikában is meg szoktam kérdezni, hogy tuti mehet-e.

2020. márc. 11. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!