Más nem érzi úgy hogy ez a mostani front fogja "kihajtani" a babót? Több jósló és derékfájás stb?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 21:04
1/4 A kérdező kommentje:
Én ma még egész nap derékfájással és hasfájással küzdöttem a babó is máshogy fekszik és mozog. Még maradhatna bent de ez az idő....
36hkm
2010. júl. 24. 21:06
2/4 anonim válasza:
Én nembánnám,de ez a front szinte semmi(legalábbis itt sajnos)...a multkori "erősebb"volt,de az se volt hatásos:)Derékfájás már 5.napja van,de nagyon...görcsök néha vannak mellé,van hogy éjjel is arra ébredek,de semmi...:S Bízom benne hogy hamarosan kibújik,de ezek a frontok nálunk nem segítenek úgy tűnik.
3/4 anonim válasza:
Unokatesóméknál meghozta a front a babát, tegnap éjjel, 38 hetesen. :)
4/4 anonim válasza:
Szió!
Igen, Nekem is fáj a hasam alja, hasmars, és nagyon nyügi vagyok, nem bírok semmit se csinálni...elég gyanús, de ezen kívül semmi...mondjuk Én még nem szeretném...maradjon csak amíg kell. :-)
UTOLSÓNAK:
GRATULA!
Minden jót!
37 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!