Van olyan kismama aki terhes, de közben fél a hányástól?
Figyelt kérdés
Tudom elég érdekes ez az egész. Sőt azt is sejtem hogy mások mit gondolnak. Előbb gyogyitsam ki magam ebből és csak aztán vágjak bele. Ez így alakult,semmi képp sem akarom elvezetni. Mit tegyek, elkezdődtek a rosszullétek, meg nem hánytam, viszont émelygek és félek,hogy hányni fogok. Deadelon segít?2020. márc. 4. 12:07
11/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, olyan hirtelen jött ez az egész. Tegnap még alig voltak tüneteim. Most meg émelygek. Meg vettem a deadelont de nem vettem még be belőle. Viszont ha nagyon elkap akkor veszek be egyet. Elvileg napi 1 nem árt. Eszek is szinte egésznap ettem valamit. És kis idő múlva újra előjön az a fura érzés.
2020. márc. 4. 16:07
12/13 anonim válasza:
16 hetes ikres vagyok. A 12. hétig egész napos émelygés, hányinger volt. Én kb. 9 éves koromtól rettegek a hányástól és azóta nem is hánytam, mert a legerösebb hányingernél sem tudtam. Valószínüleg már annyira félek töle, hogy pszichésen visszatartom. Elsö terhességemnél egy baba volt, ott csak émelyegtem. Most az ikrekkel nagyon durva volt, néhány alkalommal öklendezésig fajult és ilyen esetekben bevettem egy fél, vagy háromnegyed Daedalont. A gyógyszertárban megkérdeztem és az orvosomat is, azt mondták, szedhetem. Hányinger elmúlt töle, viszont egész nap aludtam. Kb. 3-4-szer volt ilyen a 12 hét alatt, amikor be kellett venni. Ami még segített, a szellőztetés, mély levegővételek közben az erkélyajtóban a friss levegőből.
13/13 A kérdező kommentje:
Én arra jöttem rá, hogy nekem folyton ennem kell! Így nincs émelygés. Viszont éjszaka többször is felkeltem arra,hogy basszus én émelygek. De elmúlt aztán vissza aludtam és így ment ez végig. Arra jutottam,hogy ha valóban elkap majd nagyon akkor be veszek egy szemet. Elvileg mindenféle hányingerre jó. És nem lesz baja a babának tőle. Van ahol ajánlják is
2020. márc. 5. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!