Meddig lehet hasban szűk nadrágot hordani?
Figyelt kérdés
Még csak 6 hetes vagyok de már szoritja a hasamat a puffadás miatt a nadrág. Gondolom most még nem gond de mikortól kell erre oda figyelni?2007. dec. 12. 16:30
1/4 anonim válasza:
Szerintem onnantól ne hord, amikor már szorít. Figyelj a tested jelzéseire és bízz a megérzéseidben, anya leszel, már most működik! Gratulálok, jó babavárást!
2/4 anonim válasza:
A feszítő, szorító érzés neked nem jó ilyenkor, a kicsi most még nem érzi. De ha egy kismama érzékeny a szagokra, vagy sűrűn leesik a vérnyomása, akkor a szoros nadrág fokozza az ájulási érzékenységet, az viszont már a babának is gond, ha elájulsz. A pocakodat szégyellni nem kell, lássa csak nyugodtan mindenki, hogy babát hordasz a szíved alatt. Minél kényelmesebben, fesztelenebbül mozogsz, annál jobb a te közérzeted is, s ezáltal a pocaklakódé is.
3/4 anonim válasza:
Egyáltalá nem jó,ha szorít a nadrág. TE is, mint én, télen leszel terhes, tehát nyugodtan vehetsz már kismamanadrágot. Én is vettem 10 hetesen, és nem bántam meg.-)
Legyél kényelmes ruhákban, vagy vegyél bandázst.
4/4 anonim válasza:
Ilyen korai terhességkor a pici még nem érez semmit, őt nem szorítja a nadrág, ez neked lehet inkább kellemetlen, rossz érzés, hiszen ahogy írtad, puffadt a hasad, ami önmagáman is rossz érzés. A babát a magzatvíz védi, inkább a saját kényelmed miatt vegyél kismama ruhákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!