Mikor mondtátok el a családnak, barátoknak?
Figyelt kérdés
Hány hetes voltál?2020. febr. 28. 15:22
11/16 anonim 

válasza:

A szüleimnek el kellett mondani a 9. hét elején, mert látogatóban voltunk, de pont akkor lett brutál hányingerem és képtelen voltam asztalhoz ülni ebédelni... hát meg kellett mondani, hogy miért. Mindenki másnak csak 1. trimeszteri uh eredmény után. A szüleim is tudták tartani a szájukat.
12/16 anonim 

válasza:

Első terhességnél már pozitív teszt után pár nappal mindkét család, barátok, munkatársak voltak. Nagyon nehezen sikerült (a 4 év küzdelmünket is sokan végigdrukkolták), ezért nem bírtuk magunkban tartani.
Második terhességnél édesanyám tudta az 5. héten, bátyámék és barátok mikor lett szivhang, férjem családja a 10. héten.
13/16 anonim 

válasza:

Csak a szülőknek mondtuk el mikor pozitív lett a teszt az 5. Héten , a férjem nem engedte ,hogy bárki másnak elmondjuk a 12. Hét előtt , nekik se akarta elmondani, de abból hatalmas sértődés lett volna.
14/16 anonim 

válasza:

8 hetesen mind a kettőt szívhang léte után
15/16 anonim 

válasza:

A főnököm tudta először, pozitív teszt után egyből mondtam neki, mert táppénzre kellett mennem. Így az 5. Hétre minden munkatársam tudta már. Most 6 hetes vagyok, családnak, szülőknek is csak a 12. Heti uh után tervezzük elmondani.
16/16 anonim 

válasza:

Első terhességemnél is akartunk várni a 12. Hétig, de sajnos elvetéltem, és mivel műteni kellett, a szülőknek szóltunk, más nem tudta. Most 18 hetes terhes vagyok, a 12. Heti genetikai uh után szóltunk. Nem volt sértődés, annál nagyobb volt az öröm, hogy már videót is tudtunk mutatni a vizsgálatról, és biztosra mondhattuk, hogy minden oké. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!