Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet 37 hetesen egyik...

Mitől lehet 37 hetesen egyik napról a másikra magas a vérnyomásom?

Figyelt kérdés
Eddig mindig 123körül mozgott most meg 158, meg ilyenek. Arra is gondoltam már, hogy most kezdtem inni pár napja a málnalevél teát, hogy attól lehet-e. Előre is köszi a válaszokat!
2008. nov. 20. 20:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
még mindig nem jött semmi...
2008. nov. 20. 21:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem annyi jött át dede...........Neked?
2008. nov. 20. 21:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Megkaptam.
2008. nov. 20. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Szerintem nem a málnalevélteától.!

Ha hirtelen vérnyomásemelkedés lép fel, az lehet a terhességi toxémia tünete!!! Nem írod, hogy lenne más tünet: fehérje a vizeletben, vizesedés. Mindenképpen kérdezz rá az orvosodnál, de ha nem éred utol, akkor a védőnőnél. Egyébként ő megtudja azt is nézni, hogy van e fehérje a vizeletedben.

De már úgyis a terhesség végén vagy, így ha meg is kellene születnie a babának, nem lenne semmi gond.

Én csak azon csodálkozom, hogy eddig erre a kérdésre nem érkezett komoly válasz, mert erről már mindenhol lehet olvasni, hallani.

Remélem semmi gond nem lesz!

Minden jót, szép szülést neked!!!

35 hetes

2008. nov. 21. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!