Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan hathat az influenza/Cor...

Hogyan hathat az influenza/Coronavirus a magzatra ha az anya elkapja?

Figyelt kérdés
Kerdeztem az orvosomat, o azt mondja a korhazban nem kaptak erre vonatkozoan felvilagositast meg.
2020. febr. 26. 17:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
A magzat kirágja magát az anyjából majd egy sötét pincében utódokat nevel és az egész világot megfertőzi.
2020. febr. 26. 17:39
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
A leginkább idősekre és krónikus betegekre veszélyes, úgyhogy egy várandós feltehetően simán átvészeli, egy esetről hallottam, ahol az újszülött is elkapta szülés közben, a babák, gyerekek is jól megküzdenek vele. Az egyetlen ami problémás az, hogy milyen gyógyszereket kaphat a terhes nő.
2020. febr. 26. 17:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Sima influenza eseten ugy tudom a laz karos lehet, marpedig ez magas lazzal jaro betegseg, emiatt aggodom, sejtem h az anya atveszeli.
2020. febr. 26. 17:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ami a legfontosabb,mindig a megelőzés. Sajnos nem tudnak sok mindent róla, plusz szerintem ha tudnak is bármit a szakemberek azt nem fogják feltétlen az orrunkra kötni, hogy ne legyen pánikhangulat. Szedj c vitamint, moss gyakran kezet, kerüld tömegközlekedést ha lehet, vagy ha mindenképpen használnod kell, viselj kesztyűt. Mozogj amennyit lehet, persze semmi megerőltető, de a mozgás fontos, hogy karban tartsd a tested. Kilincseket, villanykapcsolókat otthon töröld át néha fertőtlenítővel, mondjuk ez egyébként is ajánlott nemcsak ebben a szezonban. Boldog babavárást és egészség kisbabát kívánok neked!
2020. febr. 26. 17:50
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Erről még én sem olvastam semmit, vagy van e egyáltalán kismama beteg. Dehát annyi ember között biztos van.
2020. febr. 26. 18:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön van kismama beteg. Ha jol emlékszem olaszban és 7 hónapos.
2020. febr. 26. 19:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: adnál forrást erről?
2020. febr. 26. 20:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanúgy, mint a sima influenza. Inkább az anyát fogja megkinozni. És igen, nyilván lázat kell csillapítani. De amúgy a fiatal kismamak elvileg pont nem a veszélyeztetett kör. Ettől persze elkaphatja barki.
2020. febr. 26. 21:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Vmelyik híradóban volt. A férje volt az aki elsőként kórházba került. Nem neten olvastam.
2020. febr. 26. 21:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Beírtam googleba. Ezt találtam

[link]

2020. febr. 26. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!