Midorillee kérdése:
8 hetes várandós vagyok, kb 2 hete álmatlansággal küzdök, nehezen vagy egyáltalán nem tudok éjszaka aludni, tudnátok tanácsot adni mit lehet ilyenkor tenni? Volt valaki hasonló cipőben?
Figyelt kérdés
2020. febr. 23. 22:55
1/7 anonim válasza:
Én voltam, èpp most írtam ki kèrdèst mert megint terhes vagyok ès jön az àlmatlansàg időszak..a lànyomnàl is így volt. Mondjuk 8 hetesen mèg nem volt olyan rossz de a 2.trimesuter közepètől borzasztó volt.Kaptam rà növènyi alapù altatòt meg sokat olvastam elalvàs elött az segített nèha...többet nem tudsz tenni, mèg talàn egy kiadós sèta dèlutàn vagy estefele..
2/7 anonim válasza:
Végigtartott
Semmi nem használt prrsze nappal aludtam volna
2. Babánál később jött
Úgy a 13-14. Héten
3/7 anonim válasza:
Második gyermekemet várom. Az első várandósság alatt is, most is küzdök vele. Most még hamarabb jelentkezett, mint az első várandósság alatt, végig kitartott. Mikor hazaértünk a kórházból , elmondhatatlanul álmos voltam. Napokig semmi másra nem voltam képes, mint az aludni. Nekem semmi praktika nem vált be, igaz gyógyszerhez nem nyúltam, még.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, eddig kétszer ittam citromfű teát. Segített, a hányingeremen is enyhített .
Jó egészséget és boldog babavárást kívánok a kismamáknak!
2020. febr. 28. 17:16
5/7 anonim válasza:
8. hétben vagyok, nekem is kb 2 hete tart ez, éjszaka forgolódok, néha van 4-5 óra is, mire el tudok aludni, nappal meg végig aludnék. Kimerítő ez, korán felkelni elég nehéz. Meg persze mikor majdnem elalszom, pisilni kell... Nem tudom meddig fog tartani, de ez a fele rosszabb nekem, mint a reggeli hányás.
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves 5. Válaszoló próbáld ki a citromfű teát nem árt a babának viszont segít aludni . Én holnap leszek 11 hetes az alvásom jobb bár pisilni még mindig felkelek hányás hányinger is van viszont enyhébb a rosszullét. A védőnő nekem citromos vizet javasolt a hányingerre. Szerintem neked is hamarosan enyhülni fog addig is kitartást! Ja igen a fáradság még mindig tart de azzal vígasztalom magam hogy azért van mert fejlődik a baba. Remélem tudtam segíteni .
2020. márc. 13. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!