Aludni, sétalni, levegőt venni, számomra mind egyre nehezebb.. Van akinek semmi baja, másnak már 20 hetesen hasonló.. (37hkm)
2020. febr. 20. 23:57
1/8 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nem volt egyikkel sem. Bútorokat raktam össze, nagyokat sétáltunk, ugyanúgy főztem minden nap, egyedül a mosogatás volt nehézkes, mert nem fértem oda a mosogatóhoz. 😄
2020. febr. 21. 00:30
2/8 anonim válasza:
Tavaly ilyenkor voltam a 36.hétben. Pontosan, ahogyan írod. A lakásból alig tudtam kimozdulni, mert ahogy léptem párat, úgy éreztem, hogy bepisilek. De, sikeresen költözködtünk.
2020. febr. 21. 06:57
3/8 anonim válasza:
Nemrég szültem. Nehezen viseltem az utolsó heteket de ugyanúgy dolgoztam otthon mindenfélét. 35-36 hetesen laminált padlót raktunk le a férjemmel, ajtót festettem, bababútorokat szereltem össze, mindenben részt akartam venni! Viszont...A lábaim nagyon vizesek voltak, a kórházból mezitláb, papucsban mentem haza. Állandóan melegem volt, mindenki kabátban én meg pólóban. Sehogy sem volt jó feküdni, túlsúlyos is vagyok alapból: szuszogtam, fulladoztam. Ezek kb. A 32. Héttől. De mégis minden percét imádtam, az egész terhességnek. Egészséges volt a terhességem, a baba is.
2020. febr. 21. 07:11
4/8 anonim válasza:
Nekem csak az alvás nem jó, de ma azzal sem volt gond. Minden mással nincs gondom. Még mindig nagyokat sétálok a kutyákkal, pakolok, takarítok ha kell. Sőt még munkám is van, igaz csak itthonról.
Lelkileg sokkal rosszabb, hogy tudom, 10 nap múlva megváltozik MINDEN 😬 Attól kicsit be vagyok rezelve...
2020. febr. 21. 07:14
5/8 anonim válasza:
Én egész jól viselem
/ másokhoz képest/
De már igazán vége lehetne
39+6
Közben rohangálok egész nap a 18 hósom után...
2020. febr. 21. 07:21
6/8 anonim válasza:
Én tavaly ilyenkor töltöttem a 40.hetet. :)
Emlékszem minden bajom volt már az utolsó hónapban, fájt a derekam, a lábaim olyanok voltak mint az elefánté, az ágyból alig tudtam felkelni. Azt mondtam inkább kelnék éjjel 5x a babához, minthogy ezt a szenvedést keljen átélnem minden nap. Közben a nagyot reggel vittem a suliba, utána bevásárlás, főzés, takarítás, délután mentem érte, de nagyon nehezemre esett már minden. Kitartás, már tényleg nem sok van!
2020. febr. 21. 09:57
7/8 anonim válasza:
38+3 hét, 3. baba.
Semmi bajom, kicsit talán fáradtabb vagyok, jó lenne többet pihenni de jövök-megyek, vezetek, ellátom a 2 gyereket.
2020. febr. 21. 10:38
8/8 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok mint az előző hozzászóló. Harmadik babám várom és a másik kettő körül állandó pörgésben vagyok. Másfél éves fiam és három éves lányom van. Mellettük nem sokat tudok pihenni. De jól bírom csak már kicsit fáradtabb vagyok 33 hetesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!