Volt valaki várandósan a Sárvári fürdőbe? Vélemények, tapasztalatok?
Köszönöm a nyelvtan leckét első, a lényeget fogtad meg :)
Kedves második, nem hiszem hogy 9 hónapig nem csinálhatok semmit sem csak az ágyban heverjek mert jaj gyereket várok. Nászútra mennénk pihenni, kirándulgatni a környéken és igen a drága férjem tud fürödni, én meg masszázsra akarok menni, arcmaszkokkal pihenni illetve a medence szélén ülve a lábamat áztatni. A várandósság nem betegség, hanem egy állapot. Persze a legjobban vigyázok mindenben de ami neki nem árt de nekem jól esik azt miért ne tehetném.
Én 5 hetesen, 8 hetesen és 13 hetesen is voltam fürdőben és az elején még igen a melegvízbe is bele mentem. Semmi bajom nem lett tőle. Mi a zalaegerszegi termálfürdőbe járunk és sokan sincsenek és tiszta is a víz! A fürdés előtt és után mindig intim tőrlővel megmosom magam odalent és semmi bajom nem lett. Sőt itthon is fürdőkádban fürdök és az se az a kimondottan hidegvíz hanem az a kellemes meleg :)
A masszázs részhez annyit, hogy túl erős masszázsra ne menj mert az okozhat kisebb fájdalmakat. Szerintem a hát és lábmasszázs simán belefér. A sárvári fürdőben eddig kétszer voltam igaz nem terhesen, de a láblógatás és szerintem a fürdés is simán belefér.
Mindent lehet csak ésszel kell csinálni én is ezen az elven vagyok :)
Kedves kérdező! Csak nehogy jöjjön a következő ostoba kérdés, ha összeszedsz valami nyavaját. Senki sem mondta, hogy a terhesség betegség, de az ilyen fürdők kifejezetten NEM ajánlottak.
Ha ilyen okos vagy, akkor miért kérdezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!