Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon veszélyes a babára...

Nagyon veszélyes a babára nézve a hafántfekvés?

Figyelt kérdés
22 hetes vagyok, tudom h még befordulhat, de ha nem fordulna be akkor nagyon nagy veszélynek van kitéve? Sok rosszat olvastam erről, nagyon elkezdtem félni, hogy baja eshet. Azt tudom, hogy ilyenkor császármetszés szokott lenni minden esetben. Második babámat várom.
2020. febr. 20. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Folyamatosan forog még vagy két hónapig. Semmi jelentősége a PILLATNYI helyzetének, amiben az uh időpontjában volt. Amióta eljöttél az orvostól 50-szer fordult meg. Befordulás a szülés elötti 1-1,5 hónapban van, előtte forgolódnak folyamatosan. Nyugi.
2020. febr. 20. 22:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!! Csak azért is kérdezem, mert a mozgást, azt folyamatosan csak jobb és bal oldalt érzem.
2020. febr. 20. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Nekem 38 hetesen harántos volt, császároztak. Nem mondták hogy veszélyes lenne, csak annyit hogy a szülés beindulását nem szabad megvárni.
2020. febr. 20. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Majd a szülés elôtt van jelentősége..

Mindenképpen császár, ha úgy marad..Mert anélkül valóban veszélyben lenne, de te is

Nem gyakori amúgy.

Mindkét babám sokáig haránt volt..

30-32. Héten lettek fejvégűek..

2020. febr. 20. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

A babára nem veszélyes.

A be fordítás már annál inkább, mert ugye a baba nem hiába fekszik úgy, ahogy, sokszor a köldök Zsinór az oka, hogy nem fordul máshova, másképp megfolytaná magát, vagy anyuka anatómiai adottsagai is okozhatjak.

Fekszik, ahogy fekszik, nem lesz baja! :)

2020. febr. 20. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
szülés napján is befordulhat baba,ahogy meg kell születnie
2020. okt. 20. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem befordította az orvos és sima szülés lett belőle. Akkor nem tudtam, hogy esetleg veszélyes a manőver... nem lett baj:)
2020. okt. 20. 15:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már 4 hónapos a nagylány, utána a következő ultrahangon farfekvéses volt, utána meg befordult, és természetes úton született ☺️
2020. okt. 21. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!