Pár napja fáj a fogam de nem akarok fogorvoshoz menni mit lehet tenni ilyenkor hogy el muljon a fajdalom es a babanak se legyen baja? 33 hetes kismama vagyok
Szerintem menj el, mert én már jártam úgy, hogy kicsit fáj a fogam, nem baj, nem megyek fogorvoshoz, aztán minden nap kicsit jobban fájt és az 5. nap már ott tartottam, hogy sírva fetrengtem a földön a fájdalomhoz és a férjem telefonálta végig az összes a közelünkben lévő fogorvost, zárás előtt egy órával...
Amúgy amikor mi már egy ideje probálkoztunk, egyszer el kellett mennem fogorvoshoz, és pont ez a mielött a teszt kimutatná pár napban voltam és én szóltam a fogorvosnak, hogy lehet, hogy babát várok, és ezért más féle érzéstelenítőt kaptam. Ennyi.
En pont 33 hetesen mentem el, előtte hetekig húztam az időt. Semmi ertelme!!! Szülés után egy ujszülött mellett sokkal rosszabb fogorvoshoz jarni. Ráadádul ha szoptatsz, nem kaphatsz gyogyszert sem.
..
Azt tudod hogy ha begyullad árthat a babának?
Nem értem miért nem akarsz elmenni hozzá?
Amúgy is kötelező legalább egyszer. Terhesség alatt romlanak a fogak. Én már megnézettem. Most vmelyik nap letört egy darab az egyikből és egy lyuk van benne, nem fáj, csak érzékeny. Azonnal felhívtam őket. Ha nem lennék terhes, valószínű vártam volna vele. De most terhesen nem húzom az időt, föleg a pici miatt.
Menj orvoshoz! Nem értem miért jó szenvedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!