Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak állandó hányinge...

Mit csináljak állandó hányinger ellen ha már semmi nem segít?

Figyelt kérdés
Magne B6, citromos víz, tej, gyümölcs, már mindenen túl vagyok, de semmi nem segít! Folyamatos az öklendezés, el sem merek indulni sehova! Mit tegyek?
2010. júl. 23. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:

gyömbéres süti

gyömbéres limonádé - a gyömbér megtörve v. a por elkeverve a limonádéban -

talán ez az egyik leghatékonyabb természetközeli gyógymód.

2010. júl. 23. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Nézesd meg a vércukrod. Én is így voltam,és azért hánytam,mert leesett a cukorszintem. Egyél édességet,akkor lehet,hogy jobban leszel.
2010. júl. 23. 18:25
 3/7 anonim ***** válasza:
gyömbér!
2010. júl. 23. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Most terhes vagy?

Ha igen a gyömbér fogyasztása nem ajánlott.

Ha refluxod van kialakulóban, akkor a nőgyógyásznak kötelessége lenne felírni Zantacot vagy hasonlót. Nem tudom, hogy az első harmadban lehet-e szedni, talán.

Nem akarlak idegesíteni, de nekem semmi nem segített három hónapig majd megdöglöttem a hányingertől, ráadásul én eleve gyomorbeteg vagyok.

Egészen a 8. hónapig fennállt a probléma.

2010. júl. 23. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
kefír,meg nekem ami segített:mackó sajt éhgyomorra.
2010. júl. 23. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem uez van, 11 hetes vagyok. Egész nap fekszem, mert ha mozognék, tuti hánynék sokat. Így "csak" heti 2 kb. Inni sem bírok rendesen.

Sztem ezzel nem lehet mit kezdeni, mondanak kekszet, Magne B6 stb, de hiába...

Az picit segít, h 3 óránként eszek, mert ha éhes vagyok, sokkal rosszabb.

2010. júl. 23. 19:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Nalam is hasonlo a helyzet, a gyombert is kiprobaltam az se segitett. Amitol elviselhetobb nekem is az, hogy gyakran eszem egy keveset, altalaba gyumolcsot mert mast nem birok.
2010. júl. 24. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!