Használ (t) valamelyikőtök progeszteron krémet terhesség alatt?
Én úgy tudom terhesen nem szabad elkezdeni, cska ha előtte is használtad akkor nem szabad abba hagyni bizonyos terhességi hétig, és fokozatosan kell abba hagyni.
Anno akartam használni teherbeeses segítségére és akkor mondták ezt az üzletben.
Utrot én is használtam a 14.hetig
Első vagyok
Igen , mindkét gyermekemnél a Womens cream-et hasznàltam. Szakemberrel beszéltem meg , hogy miképp kell hasznàlni , szal nem hasracsapi amit ide leírok.Én mindkét gyerkőcnél 1-2 hónappja hasznàltam, direkt mert terveztük őket. Szóval a ciklus 12. napjàtól a 26. -ig napig kell hasznàlni , minden este tiszta làgy bőrfelületbe( könyökhajlat, csukló, térdhajlat, etc..) bemasszírozni 1,5-2 cm hosszan nyomott krémet. Ha pozitívat tesztelsz , azonnal folytatni az esti kenegetést , egészen a 12 hét végéig , majd pàr nap alatt elhagyni. Attól kezdve nincs szükség kívülről progeszteronra.
Most ha minden igaz , a 3. gyermekünkkel kezdem a 7. hetet( még dokinàl nem voltam). 1 hónapja hasznàltam még csak a krémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!