Progeszteron hiány miatti barnázást/vérzést meg lehet különböztetni valahogy a méhen kívüli terhesség miatti barnázástól/vérzéstől?
Ha pl. a 4. hét végén (egyből a pozitív teszt megjelenése után) barnázás van és emiatt a doki felírja a rutascorbint, vagy az utrogestant, akkor a vérzés csak akkor múlik el ha a progeszteron hiány okozza, vagy akkor is elmúlhat ha amúgy méhen kívüli áll a háttérben?
Kíváncsi vagyok a két esetnél a barnázás/vérzés milyenségére, mennyiségére, hogy van-e különbség!?
A rutascorbin verzescsillapito, mindegy mi okozza a verzest, mehenkivulinel szerintem ugyanugy hat. Az utrogestan meg progeszteron, szerintem az nem hat semmit a mehenkivulire.
Melyiket szeded?
A pozitív tesztem óta barnázok (már 1 hete) kevés világosbarna
A dokim szabin természetesen, így menten sos sztkba hogy adjanak valamit. Utrogestan helyett(ami szerintem kellett volna) rutascorbint kaptam. Hat ez viszont nem nagyon segít, a barnázás sajnos maradt. De nem piros és nem görcsölök. A rendes magándokimhoz csak 24 én tudok menni. A kórházban azt mondták ha erősödne a vérzés menjek visza. De nem erősödik, csak ez a nagyon enyhe világos barna van és ez stagnál. Csak wc papíron látom pisilés után, alapból nem folyik.
A tesztjeim pozitívak még mindig, normáls csík van 25-ös teszttel. Nem tudom már, hogy mit kéne tennem :\
Most iszok palástfű teát, tudom nagyon megoszlanak a vélemények a terhesség ideje alatti használatról de sok helyen azt olvasom hogy ilyen esetben vérzés csillapító és segít progeszteront termelni. Azt érzem ha nem teszek valamit,vetélés lesz a vége :\
hát az is benne van a pakliban, csak annyira korán van még, hogy hiába ultrahangoztak meg a héten, semmit nem láttak nyilván... se méhen belül, se méhen kívül. Görcsöm nincs, a folyás nem piros, hanem barna.
palástfű teát egyetlen bögrével ittam eddig, igazából nem történt semmi.
Ma digitális tesztet csináltam, pozitív 2-3 hetet írt ki (fogantatástól számítva). Vagyis az 5. hét közepénél járok, ahogy gondoltam is. De ez a barnázás.... :(
Drukkolok!
Rutascorbinból mennyit szedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!