Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit adtok a fogadott...

Mennyit adtok a fogadott dokinak alkalmanként és a szülésért?

Figyelt kérdés
Nem magándokira gondolok, hanem aki a kórházba jár és ott fogadott orvost. Mennyit várnak el a dokik, illetve ti mennyit adtok nekik, vagy csak a szüléskor?
2010. júl. 23. 13:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem volt fogadott dokim,nem is lesz,ha rajtam múlik egy vasat nem kapnak.Ez a munkájuk,ezért tették le az esküt,mint a papok,akkor miért kell pluszba fizetni???! Mikor én jártam dokihoz,minden vizsgálatom meg volt,bármi bajom volt,mehettem,segített,megvizsgált,stb,pedig nem perkáltam.Sőt még uh képet is kaptam két alkalommal (többet nem is kértem).Sima SZTK-ba jártam.

Amúgyis minden kezelőlapon rajta van,h mennyi az éppen aktuális vizsgálat költsége,amit a tb-dből elvonnak,akkor mi a fenének fizessek pluszba???!! Nem elég,ha a tb-ből vonja?!Felháborító!

Megszületett a babám doki,és szülésznő nélkül is,és az a 2.-nál se lesz másképp!

2010. júl. 23. 19:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy vasat nem fogok adni, ha valaha is szülök! Kap valami kis jelképes akármit, de nekem ne tartsa a markát!
2010. júl. 23. 19:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolónak:

Kezet foghatunk, ugyanilyen beállítottságú voltam..

És egy éve megszületett a lányom. Szerencsére volt fogadott orvosom. Amikor bementem a fájásokkal, akkor egy olyan nőgyógyász vizsgált meg, aki szülést nem vezethet le a sok halva születés miatt :(

Ő csak megvizsgált, de ilyen embertelen bánásmódra soha nem gondoltam. Könyörögtem, hogy hívják már a dokimat, különben kifutok a folyosóra és ott szülök.

A vizsgálat alatt végig sírtam/pedig nem vagyok gyenge jellem/ majd amikor megjött a dokim megkönnyebbültem. Kiküldte a "kollégáját", és könnyű, gyönyörű szülésnek lehettem a részese!

Tudod, a saját és majd a leendő gyermeked érdekében ezt a pénzes dolgot lehet másként fogod látni!

Bízom benne, hogy nálatok nincsenek ilyen dokik. Nálunk bizony vannak.

2010. júl. 28. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!