Lehet ez vetélés?

Figyelt kérdés
Párom 6 hetes terhes. A héten volt az első vizsgálat és ultrahang. Azt mondja vettek valami mintát, hogy megvágták. En nem tudom ez mit takar, de ez kedden volt és vannak jelenleg is azóta barna cseppek amikor mosdóba megy. Nem sok, de van. A vizsgálat egyébként mindent rendben talált. Valaki,aki volt így felvilágosítana, hogy ez termeszetes, vagy nem normális jelenség?

2020. febr. 8. 12:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Megvágták? Nőgyógyász mintavételnél nem vág meg. El nem tudom képzelni milyen vizsgálat lehetett. Rákszűrésnél van, hogy a méhszájról vesznek kenetet, az kicsit kellemetlen, de semmiképp se vágás.
2020. febr. 8. 12:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én se tudom elképzelni, miféle vizsgálat lehetett. A méhszájról mintát szoktak venni, ha már régen volt utoljára nőgyógyásznál, akkor a rákszűrés miatt valószínűleg most vettek le mintát belőle, de annak sem kéne véreznie. A "megvágták" részt nem értem, 17 éves korom óta rendszeresen járok nőgyógyászhoz, a szülés közbeni gátmetszést leszámítva nem vágott meg soha senki.

A barnázás, vérzés nem természetes velejárója sem a nőgyógyászati vizsgálatoknak, sem a terhességnek. Javaslom, hogy mielőbb látogasson meg egy másik orvost.

2020. febr. 8. 13:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem rákszűrést csinálhattak, de egy nőgyógyászati vizsgálaton nem vágnak, ilyen nincs. A rákszűrés kellemetlen lehet és amiatt lehet pecsételés, nekem említette is a doki, hogy előfordulhat, bár az sem napokig, hanem. 1 napig. Szerintem megkéne mutatnia magát egy másik dokinak, az sem kizárt, hogy haematómája van, az okozhat barnázást, vérzést.
2020. febr. 8. 18:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát ha azt vesszük hogy ez a vizsgálat kedden történt és most szombat van, tehát 4 napja barnázik és még nem ment orvoshoz az baj. Engem mondjuk nem hagyna nyugodni a dolog.
2020. febr. 8. 20:33
 5/10 A kérdező kommentje:
Pontosítok kicsit. Mintavétel volt. Minden rendben volt az ultrahangon kedden. Azóta mikor pisil es megtörli magát kis barnás pecsétet lát olykor. Az orvosa azt mondta pár napig a mintavétel után ez természetes. Ez a 4. nap.
2020. febr. 8. 23:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Az orvos hazudott, nem természetes semmilyen mintavétel után ilyen sokáig barnázni.
2020. febr. 9. 09:16
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de miért hazudott volna az orvos? Évek óta oda jár orvoshoz. Műtötték is ott. Az egyik legnevesebb nőgyógyászati klinika. Nem hinném, hogy kontárok dolgoznak ott. Eddig soha nem volt rossz tapasztalat.
2020. febr. 9. 09:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Menjetek mar be a korhazba konyorgom. Nekem 5 hetesen volt ilyen. Azonnal rohantam a korhazba, kaptam progeszteront ami megmentette a babamat. Nem normalis a barnazas foleg nem 4 napja!
2020. febr. 9. 11:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy haematóma lesz, de mire vártok még? Orvos! Ha valóban haematóma a baba életével játszottok. Pedig, ha kap progeszteront ( Utrogestan vagy Prog. Exeltis) nem lenne semmi baj!
2020. febr. 9. 11:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Most kérdeztem azt mondja tegnap reggel óta abszolút semmit nem lát már. Az orvos meg ugye mondta neki, hogy a mintavétel után pár napig tapasztalhat ilyet. Én úgy gondolom, hogy ezért a mintavétellel volt kapcsolatos. Az ultrahangon kedden minden a legnagyobb rendben volt. Max mondom neki, hogy holnap azert hívja fel az orvosát biztos, ami biztos.
2020. febr. 9. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!