Kiderült hogy terhes vagyok, még csak 4hetes vagyok, a höm 37.1. Szedem az euro vit terhes vitamint. És ihatom tovább a palástfü teát?
Figyelt kérdés
És az nem baj hogy egyenlöre semmi tünetem nincs,csak a pisilés,meg a fáradtság?2008. nov. 20. 11:39
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ihatod-e tovabb a palastfu teat, en magam sosem probaltam. De javaslom inkabb orvost, vagy gyogyszereszt kerdezz, nehogy baja legyen a babanak. Inkabb orvosra hallgass, mint a laikusokra.
Masik dolog: mindenkinel mas tunetek jelentkeznek es masmilyen idopontban, majd kesobb jelentkeznek ugy isten igazabol a tunetek, de lehet te majd azon keves szerencsesek koze tartozol majd, akik nem szenvednek a hanyastol, hanyingertol, stb.
2/4 anonim válasza:
Ha korábban kiderült, hogy sárgatest elégtelenséged van, akkor igyad nyugodtan. Ha meg nem, akkor felesleges.
3/4 A kérdező kommentje:
Volt már vetélésem,azért mert barnáztam a terheségem 6.hetében.
Akoor iszom tovább.
2008. nov. 20. 14:58
4/4 anonim válasza:
Kifejtenéd ezt a barnáztam dolgot?!
Kb a 4hétbe lehetek és érdekelne pontosan hogy mire gondolsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!