Lehetseges, hogy ismet visszaternek a rosszulletek?
Figyelt kérdés
18 hetes vagyok es 3 napja mindig savam van.Az elso trimeszterem is nehez volt, a 12. het utan nagyon jol ereztem magam es orultem is, hogy vege lett, vajon most akkor ismet visszaternek a rosszulletek?2010. júl. 23. 08:07
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem az első terhességemnél végig semmi rosszullét nem volt, a másodiknál 12. hétig hánytam, aztán a 20. hét körül visszajött és volt, hgy a 27. héten a kocsi mellé hánytam egy parkolóban. Nem akartam elhinni, hűogy van ilyen, de megéltem :) Amúgy mind a kettő lány lett,pedig biztosra mondták, hogy tuti fiú :))
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem is kislanyom lesz.
2010. júl. 23. 08:43
3/3 anonim válasza:
nekem kisfiam lesz, hasonló cipőben járok...a 12.hét után nekem is elmúltak a rosszullétek 1-2 hétre, aztán visszajött minden:)hányinger nagyon sokszor jön rám, én is múltkor a parkolóba hánytam a kocsi mellé:)még az volt a szerencse,hogy korán volt, nem ettem még semmit, szóval túl sok minden nem jött ki...ja most 27 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!