Mindenki varja a terhesseg veget hogy a kezeben tarthassa a picurt?
nagyon gratulálok és jó egészséget kívánok nektek!
nekünk még több mint a fele hátravan a várakozásból :D
GRATULÁLOK!!!De jó Neked! Nekem is már minden vágyam, hogy ringassam, állandóan erre gondolok.Teljesen nyugodt csak akkor leszek, ha már kinnt van.Nagyon szép napokat, jó babázást kívánok, vigyázzatok magatokra!Esetleg ha gondolod, csatolj egy képet róla.
31 h km, szintén kislány pocaklakóval
Gratulálok!!! Nekem már 1 és 3.5 éve születtek, de frissen emlékszem, mennyire vártuk a pillanatot, hogy megpillanthassuk, foghassuk. A várakozás, álmodozás, hogy vajon milyen lesz majd a kis haja, arcocskája, stb... semmivel össze nem hasonlítható élmény és öröm, amikor végre ott van a karjaidban.
Most már a pici magától bújik hozzánk... imádnivaló!!!!!!!! A nagyobbik meg amikor hízeleg és puszilgat, s hogy mondogatja "szeretlek, anya, nagyon", nos leírhatatlan boldogság :-)))))
Sok boldogságot Nektek!!!!
Eloszor is gratulalni szeretnek a kislanyodhoz.Termeszetesen es is nagyon varom, hogy kezemben tarthassam a kis picurimat, nekunk is kislanyunk lesz; szerintem minden kismama nagyon varja azt a pillanatot.Nem tudom volt-e alkalmam neked tanacsot adni, de ha igen, akkor nagyon szivesen tettem.
Jo babazast es sok turelmet, erot, egeszseget es nem utolso sorban nagyon sok boldogsagot kivanok az egesz csaladodnak.
18+2 hetes kismama
gratulálok és örülök h jol vagytok :)
én már nagyon várom a végét. 30. hetes vagyok. van már egy kétéves roszcsontom :)
Nagyon gratulálok nektek! :) én is nagyon várom már a végét, már szeretném a kezemben tartani :) most a 32. hétben vagyunk, kicsilány nálunk is, és most már nagyon izgatott vagyok :) tudom, hogy jól van odabent, de olyan jó lenne tudni, hogy kint vigyázhatok rá :))) és úgy várja mindenki :))) de azért maradjon bent bőven :) a te babcid milyen súllyal, cm-rel született? nekem a 30hetes Uh-on 1700 gramm volt, állítólag nagyobb a koránál. csak kiváncsi vagyok, előbb jön-e majd vajon, vagy csak nagy baby lesz :))
nagyon sok boldogságot nektek, és sok egészséget :)
31+3 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!