Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, aki rosszulléte...

Van itt olyan, aki rosszullétekkel kezdte a terhességet, és kisfia lett?

Figyelt kérdés

Még nagyon az elején vagyok, De állandó az émelygés, kislányonál ugyanez volt. Pedig nagyon szeretnék egy kisfiút 🥰

Azt mondják, hogy aki az elején rosszul van sokszor, annak kislánya lesz, nem tudom mennyi ennek a valóságalapja mert én csak az egyik oldalt ismerem.

2020. febr. 5. 06:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%
A terhesség tünete a rosszullét, nem a nemére vonatkozik. Barátnőm a lányával nem volt rosszul a fiával meg igen.
2020. febr. 5. 07:41
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Remélem minél hamarább kiderül.

Nővéremnél első baba fiú a második lány lett. A fiúval semmi mint ahogy írják sok helyen a lánnyal meg állandóan rosszul volt.

Ezek szerint ennyire szó szerint értendő, hogy minden terhesség más. Akár fiú akár lány. Örülni fogok mind a kettőnek, de már nagyon kíváncsi vagyok, hogy a kislányomnak kisöcsije, vagy kishugija lesz e. 🥰😀

2020. febr. 5. 07:41
 13/19 anonim ***** válasza:
2fiam van. Az elsővel semmi émelygés, hányás nem volt a másodikkal meg 35hétig napjában többször is hánytam. Nekem itt megdőlt ez a dolog...
2020. febr. 5. 09:49
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem egy fiam és egy lányom van. Mindkettővel rosszul voltam.

Ez nem jelent semmit.

2020. febr. 5. 10:03
 15/19 anonim ***** válasza:

A hormonok miatt vagyunk rosszul, nem a baba nemétől.

Nekem eddig semmi rosszulletem nem volt. Kislányt várok.

2020. febr. 5. 11:49
 16/19 anonim válasza:

Én az első 20 hetet végig hánytam. Kisfiam lesz.

40hkm

2020. febr. 5. 12:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Kiderült a baba neme kedves kérdező? :)
2020. márc. 11. 23:57
 18/19 anonim ***** válasza:
Általában a lányoknál van a rosszul lét, de nálam ez pont fordítva volt. Most várom a pici lányomat, és egyetlen egyszer sem voltam rosszul. A fiúnál 4 hónapig..
2020. márc. 15. 23:47
 19/19 A kérdező kommentje:
Azóta a kevés tünetem is megszűnt, szerdán voltam ultrahangon határozottan kisfiú 😍
2020. máj. 1. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!