Volt már valakinek tapasztalata kémiai terhességgel? Kb. hány hetes terhességig lehetséges ez? Légyszíves az írjon aki saját, vagy környezetében élő ismerőse tapasztalata alapján ír.
Figyelt kérdés
2020. febr. 4. 15:55
1/6 anonim válasza:
Nincsen olyan, hoyg kémiai terhesség.
HCG-t a szervezet két esetben termel. Ha van beágyazódás vagy ha egy bizonyos tumor van a méhben.(ez utobbi nagyon ritka, és nem múlik el magától)
Vagy is ha a teszt pozitívat mutatott, akkor volt beágyazódás, de nem maradt meg, a hormon elkezdett termelödni, de aztán levált...
2/6 A kérdező kommentje:
Esetleg milyen tünetei voltak annak akinek már volt?
2020. febr. 4. 16:02
3/6 anonim válasza:
Ezért nem kell a kimaradt menzesz előtt tesztelni. Csak felagyalja magát az ember egy olyan terhességen, ami nem is kezdődik el.
4/6 anonim válasza:
Nővéremnek volt. Kb a menszesz kimaradásakor vagy pár nappal utána tesztelt, és még aznap meg is jött neki.
1-nek: azért hívják így, mert rutin (klasszikus) nőgyógyászati módszerekkel ebben a stádiumban nem lenne a terhesség kimutatható.
5/6 anonim válasza:
Augusztusban volt egy kémiai terhességem (az orvosom szavaival éltem) . Egy nap késésnél halovány tesztem lett, akkor már a kilencedik “próbálkozós” hónapnál tartottunk. 5 nap “késés” után megjött. Nem voltak még klasszikus tüneteim, nálam azok mindig később kezdődtek, olyan 6. hét környékén. A mensim se volt más mint egyébkor, nem fájt jobban, nem volt több vagy darabos. 2 hónapra rá sikerült rendben teherbe esni.
6/6 anonim válasza:
Nekem 2x volt. Elsőnél 45 volt a hcg, utána véreztem két hétig. A másodiknál már nem mértünk hcgt, mivel nem erősödtek a tesztek, tudtam, hogy ez is kémiai. Mind a kétszer 2 nap késés után teszteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!