Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehetséges hogy idegesit a...

Lehetséges hogy idegesit a saját fiam?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek aki idő szànt arra hogy elolvassa ezt a jis tõrtènetet.

Szóval arrol lenne szó hogy van egy kisfiam aki rendszeresen idegesit de bem akárhogy. 5 èves lesz ès hát nem ugy viselkedik ahogy kène.

Az óvóbő is felhivta a figyelmem hogy nem figyel oda szó szerint magasrol letolja mi van.

Az oka is megvan ennek èn probáltam türelmesen szèpen a dolgokat de amit kaptam az elszomorito a fiu rendesen belenevet az arcomba.

Az apja kijelentette hogy hadjam bèkèn mert ő az ő fia. Magyarul nem lehet rászolni. Amikor hangoskodik ordibal hisztizik nem szolhatok rá főkènt amikor ithon van az apja teljesen megváltozik. Elnyomja a hugát engem is. Már azon vagyok hogy rendesen nèha utálom. Igazi kis szemèt. Persze csunya ez igy de aki ezt átlátja annak a szemèben is.

várok hideget meleget tóletek mit tegyek? Termèszetesen szeretem a fiam csak siralmas a kapcsolatom vele

2015. dec. 13. 09:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért szr le,mert az apja is leszr téged!

Ezt látja,az apja megtámogatja a viselkedését!

Jó úton halad,hogy egy igazi gyökér legyen belőle!

2015. dec. 13. 09:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A tiszteletet ki kell érdemelni. A férjed lenéz és megaláz a gyerek előtt. Ő ezt tanulta meg. Ha nem várod el a saját férjedtől, hogy normálisan beszéljen veled, akkor a gyerektől sem kell csodát várni. Ő csak alkalmazkodik. Nem a gyerek hibája ez a viselkedés, hanem a ti kettőtök felelőssége. Vagy felnősz és elvárod, hogy megfelelően kezeljen a saját férjed, vagy így jártál. És csak rosszabb lesz, ha tinikorba lép.
2015. dec. 13. 09:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
a párod egy jó nagy tahó lehet. Sajnos nem a gyerek hibája, hogy ezt látja. Egy az egyben keresztbe húzza a nevelésed, nem áll fenn nálatok egy normális anya-apa viszony, hiszen totál elnyom téged. Amire csak rátett egy lapáttal, hogy valószínűleg a béke érdekében mindig inkább magyarázni, kérlelni próbáltál egy határozott erőteljes tiltás helyett, nem? Így méginkább úgy érzi nincs miért szót fogadnia. Ha érdemi változást akarsz, szerintem keress fel egy gyerekpszichológust, de a gyerek nélkül, hogy mit tegyél. Egyáltalán nem a fiad hibája, picit a tiéd, és nagyon az apjáé. :(
2015. dec. 13. 09:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a problèma hogy mar amikor ithon vagyunk hètvègèn akkor sziinte azt csinál amit akar. Mintha egy kis gonosz tőrpe álna velem szemben. Ha szeretne valamit azonnal most akarja. Szóval nem ismeri azt hogy várj egy kicsit. Èrdekes hogy a lány teljesen mas ő ismeri a lègyszives szót ha szeretne valamit vár. Nem kell rászolnom többszor. Persze ha ő ordit hisztit ver az apuka rászol. :'(
2015. dec. 13. 09:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem a gyerekkel van itt a gond, hanem azzal, hogy az apuka egy hímsoviniszta köcsög, legalább is a leírásod alapján erre tudok következtetni. Ő is, meg a fia is azt csinálnak, amit akarnak, egyértelmű, hogy a gyerek ezt az apjától vette át. Ha apuka nem "nevelte" volna, biztos, hogy semmi gond nem lenne a kisfiúval sem.

Egy dolgot tehetsz: igen is megneveled, és rászólsz, ha helytelenül viselkedik.

2015. dec. 13. 10:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A javulásra csak akkor van bármi esély, ha apja legalább azt hagyja, hogy te a saját eszközeiddel kezeld a gyereket. Ha kell rászólsz, ha kell bünteted (pl. büntetőszékbe ülteted), bár így is nagyon nehéz lesz. Ha ez nem teljesül, a helyzet egyre romlik majd. Beletörődhetsz ebbe, vagy átgondolhatod, hogy még talán nem késő külön folytatni az apukától...
2015. dec. 16. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!