Miskolcon és környékén hol tudok kismama farmert vásárolni?
Szia,én december végén jártam pár helyen Miskolcon kismama ruháért. C&A a Csabai kapuban nem tart kismama ruhákat, H&M a plázában szintén nem tart kismama cuccokat. A Tesco üzletsoron lévőbe nem jutottam el, de ha jól dereng a plázában azt mondták ott sincs. Ha jól emlékszem ott is van top shop vagy milyen udvar a korház oldalán( és C&A), ott nem próbálkoztam.
A Brendonban vettem egyet, elég drága, viszont kényelmes, puhább farmer anyagból van és bővíthető!(van egy Dorothy Perkins farmerom, tök kemény farmer anyag, nem bővíthető, nem is hordom, mert kényelmetlen). Brendonból kaptam karácsonyra egy másik nacit, ami munkahelyre tökéletes, kényelmes és elegáns hatású. Plusz vettem egy rucit le volt árazva, érdemes szétnézni (Szinva régi mozi helye)
Talán még a Tégelben a Barosson lehet találsz ilyesmit.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
Igen, sajnos Miskolcon egyik H&M-ben sincs, ott jártam én is. A többi boltot viszont meg fogom nézni, hátha szerencsém lesz.
Én szeretem a farmert, nekem kényelmes. Nem azt az igazi kemény anyagút hordom, hanem amit bár farmernak hívnak, de sok köze már nincs hozzá :) Azok között vannak elég puhák is.
Debrecenben két H&M van, és mindkettőnek van kismama részlege, Miskolcon meg egyiknek sem, nem gondoltam volna. (Bocs az offért, csak ez most meglepett).
Remélem azért sikerül venned valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!