Melyik H&M-ben van mamaruházat? Vagy ezen kívül hol érdemes vásárolni kismamaruhákat? Főleg nadrág érdekel, de esküvőre is megyünk, azt is szeretnék venni.
Lidl-be is szokott lenni, de az csak időszakosan.
Esetleg, ha neten rendelnél, nézd meg a Bonprix.hu-t, ott is vannak kismamaruhák.
Én is H&M-ben vettem a kismamaruháimat.
Esküvőre mekkora pocakkal mész? Én közepes méretűvel sima boltban vettem ruhát. (Rouge-ban, azt hiszem.)
Itt, az üzletkeresőnél a térképen rákattintottam, hogy melyik üzletet akarom nézni, és kiírta alul, hogy ELÉRHETŐ EBBEN AZ ÜZLETBEN... Na ott ha a NŐI feliratú fekete téglalap fölé viszed az egeret, kiírja, hogy nőiből milyen fajtájú ruháik vannak. Azt kell keresned, hogy H@M Mama. Pl. a Budaörsiben van. Bonyolult, tudom, de én anno így kerestem boltot.
A westendben is van, én ott vettem.
Ahol még vásároltam: nextdirekt.com, gap.eu. A gap mindig küld kuponokat, azokat érdemes kivárni.
Köszi!
5 hónapos leszek az esküvőn, most 13 hetes vagyok, de már most látszik eléggé a hasam... :) Rendelni nem merek, mert nem tudom még átlátni a mamaméreteket... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!