Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki meddig folytatta a lovaglás...

Ki meddig folytatta a lovaglást terhesen?

Figyelt kérdés

A kérdésem főleg olyanokhoz szól, akik már előtte is rendszeresen, akár versenyszerűen lovagoltak. Nekem heti 5x van edzésem, mellette futok, és heti egy nap úsztam is előttr.

Főleg a lovaglást nem akarom teljesen hanyagolni (nyilván ha a heti 5öt nem bírom, akkor kevesebb).

De olvasom mindenhol hogy milyen mozgást lehet terhesen..hát nekem az nem mozgás...

De a lényeg: sokan mondják h 12 hétig tilos.... Nos még orvosnál nem voltam, de kB 5q hetes már lehetek. Most teszteltem, pozitív lett. Én eddig a napig is napi 5x ültem föl... Ha az orvos azt mondja h 12ig tilos? Ez tök hülyeség.... 😖😭

#Lovaglás terhesen #sport terhesen
2020. febr. 1. 10:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Sportoltam én is, de a lovaglást biztosan hanyagolnám terhesen
2020. febr. 1. 15:29
 12/14 anonim ***** válasza:
74%
Barátnőm végig lovagolt, de orvossal konzultálva. Terepre nem ment, lájtosabb edzések, nem volt ugratás se, és a legnyugodtabb lovon fedelesben. Aztán ahogy nőtt a hasa úgy lett egyre óvatosabb. A végen már csak körkarámban sétált. Aztán már fél se tudott rá ülni 😅 Felesleges kockázatot nem kell vállalni, de ha orvos nem tiltja, akkor miért ne lehetne. Úgyis érezni fogod ha már nem esik jól.
2020. febr. 1. 17:14
 13/14 anonim ***** válasza:
74%

Nem is a leesés a gond, hisz ha tudsz lovagolni, nem attól kell tartani, hanem az erős rázkódástól. Pl írod, hogy úszol. Na pont az az, amit abba se kene hagynod vegig. Nyilvan amíg zárt a méhszáj.

34 hkm.

2020. febr. 1. 20:17
 14/14 anonim ***** válasza:
En 6 hetesen felultem meg, a fetjem azt modta, hogy lovagoljak nyugodtan (orvos), de vegig aggodtam, igy az volt az utolso.
2020. febr. 4. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!