Van olyan anyuka aki a terhessége során huzamosabb ideig barnázott, de nem szedett semmilyen gyógyszert?
Figyelt kérdés
Az orvosom próbált megnyugtatni hogy ez nem baj, nem kell foglalkozni vele.2020. jan. 31. 21:19
11/12 anonim válasza:
En az elso trimeszterben 3-4x is barnaztam (1-1 kulonallo alkalom volt, altalaban megeroltetes hatasara), egyszer sem kaptam progi potlast, a magnezium, calcium adagomat emelte a dokim, pihennem kellett, meg c vitamint szednem. Az elottem szolohoz hasonlo ervekkel gyozott meg.
Egeszseges a babam, a 38. Hetben vagyunk. :)
12/12 anonim válasza:
*9, az első kb 12 hétben az anya termeli a progeszteront, utána veszi át a méhlepény ezt a szerepet.
Én az 5. héttől folyamatosan barnáztam, 6.on kaptam progeszteront, amit kb 2-3 hétig szedtem, aztán abbahagytam, nemsokat ért. Kb 11 hetesen múlt el teljesen. 14 hetes uh-n a baba vígan játszadozott a hasamban :) Szóval nem kell pánikba esni, de ne is vedd félvállról!
16 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!