Nektek vagy ismerőseiteknek hány évesen volt missed ab? Gyakori ez 30 éves kor alatt? Hogy csak úgy magától elhal a terhesség.
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a vetélés és magzatelhalás összefügg az anya életkorával, ezért érdeklődnék, hogy 30 év alatt ez mennyire gyakori? A vetélés és magzatelhalás?2020. jan. 28. 12:51
11/18 anonim válasza:
21 evesen szultem meg a kislanyomat ra ket evre vartuk a kistesot.Az elso uh-n minden rendben volt, a 12. heti genetikain mar nem volt szivhang.Azota szultem meg egy egeszseges gyermeket.
Sajnos ez ilyen, barmikor elofordulhat, de nagyobb esellyel 12 het elott.
Ne gondolkodj ilyeneken, pozitivan allj hozza, nem lesz semmi baj:)
12/18 anonim válasza:
23 voltam mikor megtörtént a 12. héten, viszont előtte csak 6 hetesen voltam ultrahangon.
13/18 anonim válasza:
27 évesen volt mindkét missed ab-om.
28N
14/18 anonim válasza:
Nekem 25 évesen, barátnőm szintén 25 volt. Egy anyukát megismertem ott a kórházban, ő 24 évesen vetélt el, de akik mellettem feküdtek se voltak még 30 évesek szerintem.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítséget, hálistennek minden rendben!!!!
2020. jan. 28. 21:28
16/18 anonim válasza:
Szuper, akkor most már nyugi, és élvezd a terhességedet :)
17/18 anonim válasza:
Nekem 22 évesen volt egy missed ab-m, üres petezsákkal.
Csoporttársamnak kb. 20 évesen volt vetélése, mindkettőnknek első terhesség. Azóta ő most fog szülni, én 13 hetes kismama vagyok.
18/18 anonim válasza:
25 evesen volt elsö missed ab om, 8 hetesen nem volt mar szivhang. 26 evesen spontan veteles 5 hetesen, szinten 26 evesen 9 hetesen megint nem volt szivhang, missed ab. Nem kivanom senkinek, rengeteg vizsgalaton vagyok tul. Az utolso baba maradvanyait el küldtük kromoszoma vizsgatra, ö nagyon beteg lett volna 69 kromoszomaval rendelkezett 46 helyett. Mindenkinek aki hasonlo cipöben jar kitartast kivanok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!