Nifty nem meghatározás 12. Héten 100%-os?
Kicsit megsirattuk, hogy nem kislányunk lett a teszt szerint. Azt mutatja, hogy kisfiú lesz. Mennyire biztos ez szerintetek? Változhat még vajon, volt már ilyen itt valakinél? Vagy a teszt az már tuti biztos?
Örülünk a kisfiúnak is, meg hogy úgy néz ki egészséges mert az a legfontosabb. Csak jó lett volna a rokonságban egy kislány. Mindhárom bátyámnak 2 fia van és a férjem nővérének is 3 fiú. 10 kisfiú unokatestvér lesz így :)
Biztosabb, mint akármelyik UH-vizsgálat.
Kromoszómákat néz...
Kedves kérdező!
Én szinte 100 százalékban megbíznék benne. Az eljárás során kromoszomális szinten történik a baba nemének meghatározása illetve esetleges anyagcsere és kromoszómarendellenességek vizsgálata a magzati DNS alapján.
Gratulálok a pici babádhoz, bokdog babavárást kívánok!
egy molekuláris biológus
Több mint 98% a valószínűsége. Tehát tuti. Amennyiben az anyai vérben talált magzati DNS "Y" kromoszómát tartalmaz az azt jelenti, hogy fiad lesz.
Nekünk novemberben született fiúnk, én nagyon szerettem volna kislányt, de már a születése után pár órával azt mondtam, hogy nem tudnám elképzelni, hogy lányunk van. Imádom őt. Mindazonáltal szeretnék még kisbabát és reménykedem, hogy lesz majd lányom is.
Kedves Kérdező!
Igaz nem mostani a kérdés, de végül fiú babátok született?
Ugyanígy vagyok, mint Te voltál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!