A prena teszt általi nem meghatározás 100%?
99.8 azt hiszem.
A down szindroma egy bizonyos mutaciojat nem mutatja ki,amelyik esetben nem olyan nagy foku a mentalis problema. Viszont ha erre gyanu merul fel azt latjak ok is,mivel hatarertekhez kozel van nagyon az ertek,ez esetben amniocentezist javasolnak.
Amennyiben az ertek nem 0.1 vagy 0.2 ennek a valoszinusege nem all fent es nem kell tovabb izgulni.
A masik 2 szindromanal ha jol tudom nincs ilyen.
En is csinaltattam es maximalisan ajanlani tudom.
köszi, de nem ez volt a kérdés :)
Kettes vagyok bocsi a nemet kitakarta egy messengerfejem 😄😄😄 mondjuk azert lepontozni nem tudom miert kell valos tenyeket kozoltem,amirol a vizsgalat elott tajekoztatnak is de hat akkor legyen meg a lepontozo orome remelem ettol jobb 😄
Egyebkent igen neme 100%,mivel a magzati dns-t nezik az anyai verbol es vagy x vagy y kromoszoma van tehat nem valoszinu,hogy tevednenek ;)
Jo babavarast
Igen, mivel a DNS-t nézik. Mivel nő vagy, a te véredben nem lehet Y kromoszómát kimutatni, csak egyetlen esetben: ha kisfiút vársz. Ha nem találnak a véredben Y kromoszómát, akkor kizárásos alapon kislányod lesz.
Nálam ikerterhességnél találtak y kromoszómát, ezért az eredményünk az lett, hogy az egyik magzat biztosan fiú. A másiknál az uh mutatta meg, hogy kislány.
Most egy babával egyértelműen ráírták a leletre, hogy a 'magzat neme: leány'.
Köszönöm.
#7 így teljesen érthető :)
#2 hasznos volt egyébként a válasz, nem tudom ezért miért kellet lepontozni...
Kedves utolsó!
Végül fiú vagy lány babád született?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!