Lehetséges, hogy baba van a dologban?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék egy kis segítséget kérni. Pont peteereskor voltunk együtt párommal de nem ejakulalt el bennem. 4 napja késik a menstruációm előtte csináltam tesztet az egyik halvány 2 csik volt rajta a másik 2 teszt negatív lett. Ma van a 4.nap, hogy késik a menstruációm körülbelül 1 hete érzek szúró fájdalmakat a méhemben a mellém feszül és fáj. Mennyi a lehetősége annak, hogy az elovaladektol teherbe estem és hány nap után csináljak ismét tesztet ha esetleg nem jön meg?
A válaszokat előre is köszönöm.
2020. jan. 26. 16:52
11/14 anonim válasza:
A kérdésedre senki nem tudja igazán a választ, tesztelj és írd meg nekünk mi lett végül :)
12/14 anonim válasza:
H gyereket akartok miért nem megy el benned??? Ha pedig nem akartok, akkor miért örülnél? Ez nem játék... Lehetnétek kicsit felelősségteljesebbek...
13/14 anonim válasza:
Figyelj nekem simán egy hetet késett a menstruációm, mégse voltam terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!