Lehetséges, hogy baba van a dologban?
Sziasztok. Szeretnék egy kis segítséget kérni. Pont peteereskor voltunk együtt párommal de nem ejakulalt el bennem. 4 napja késik a menstruációm előtte csináltam tesztet az egyik halvány 2 csik volt rajta a másik 2 teszt negatív lett. Ma van a 4.nap, hogy késik a menstruációm körülbelül 1 hete érzek szúró fájdalmakat a méhemben a mellém feszül és fáj. Mennyi a lehetősége annak, hogy az elovaladektol teherbe estem és hány nap után csináljak ismét tesztet ha esetleg nem jön meg?
A válaszokat előre is köszönöm.
Tudod hogy kB 14nap múlva mutat a teszt rendes eredményt, késni késhet bármitől
Mikor volt az a "aktus" és hány nap telt el azóta hogy már tesztelni is érkeztél?
"4 napja késik a menstruációm előtte csináltam tesztet"
Nem előtte kell tesztelni, hanem utána.
Ha a pasid akarna gyereket, akkor telibevert volna. Szóval te csak ne reménykedj, hogy pozitív lesz.
#8/8-as! Én arra írtam, hogy 4 napja késik ebben a 4 napban is teszteltem de előtte is ami pozitív lett de amit az elmúlt 4 napban csináltam az negatív!
És normálisan is lehet válaszolni nem pedig úgy mint egy utolsó paraszt! Én segítséget kértem, hogy körülbelül hány nap múlva teszteljek megint! Hidd el pont egy ilyen kommentelőre nincs szükségem! Érdekes más tudott adni normális választ szoval pont a te véleményedre nem vagyok kíváncsi!
Leszarom, mire van szükséged, ez nem a pszichológusod magánrendelője, nem is fizetsz, hogy kedves legyek. És ha szerintem átvered a pasidat, akkor azt is nyugodt szívvel leírom. Leszarom, hogy szerinted ez parasztság.
A választ pedig megkaptam. Azután kell tesztelni, hogy késik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!