Szerintetek baba van a dologban?
Figyelt kérdés
Tettem fel tegnap képet egy halvány terhességi tesztről. Ma voltam nőgyógyásznál. Ezt írta a papíromra: Douglasban 39x18mm-es folyadékablak. 6mm-es kp. Árnyék, tagolt. Mko-i ovariumban számos 5 mm-es tüsző. Parametriumban kiterjedt varicositas. Nem értem ezeket a latin szavakat. Valaki tudja esetleg mit jelent? Holnap elküldött a laborba, menotest vizsgálatra. Rendszertelen a menstruációm, de igazából november 11-én volt az utolsó menzeszem. Nem mondta hogy nem lehet baba de azt se hogy nem. Végülis azért mentem el hozzá hogy állapítsa meg hogy terhes vagyok e vagy sem :) köszönöm a válaszokat.2019. dec. 12. 15:45
1/1 anonim válasza:
Nem vagy terhes. Ellenben a policisztás a petefészked, mely felveti a PCOS gyanúját. Illetve a Douglasben lévő folyadék utalhat nem rég végbement ovulációra ill. gyulladásra is. Illetve a méh körüli kötőszövet visszeres képet mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!