22 hetes vagyok, az en vercsoportom A+ (rh+) es a haziorvosom mondta h az baj ha meg az apukat a nőgyógyász nem küldte el vércsoport meghatározásra. Lehet ebből baj?
2020. jan. 24. 21:02
1/9 anonim válasza:
Nem értem. 2 lányom vam, de apukát 1x se küldték el vércsoportot nézni. Én AB + vagyok.
2020. jan. 24. 21:05
2/9 anonim válasza:
Nem hallottam még ilyet, én is A+ vagyok, 2x szültem és nem kellett apát vérvételre küldeni.
2020. jan. 24. 21:05
3/9 anonim válasza:
Nem lesz belőle baj. Akkor okoz gondot, ha az anya rh negatív és a baba rh pozitív.
Így, hogy neked rh pozitív a véred nem kell az apát vizsgálni. Nekünk sem kellett én 0+ vagyok.
2020. jan. 24. 21:06
4/9 anonim válasza:
Lol. A háziorvosodnak még nem volt kismamája? Majd az összes apukát még tbre megvizsgálják persze. Az rh összeférhetetlenséget is a te véredből nézik, te kit nevezel meg apának, az egy dolog.
Szia, akkor szoktak apai vérmintát kérni ha valamilyen ellenanyagra pozitív a vérminta. Ez lehet az Rh(D) is, de nem csak ez, mert vannak kisebb vércsoportok, amiket nem ismer az átlag ember.
Ekkor megnézik, hogy az apától orokolhetett e olyan vércsoportot a magzat, mert ha igen, az igényelhet odafigyelést.
2020. jan. 24. 21:35
7/9 anonim válasza:
Én épp most voltam ellenanyag szűrésen (B Rh+) , de senki nem mondta, hogy a férjemnek is mennie kéne, illetve ezt még mástól sem hallottam. Szerintem a háziorvosod nincs tisztában a dolgokkal.
2020. jan. 25. 14:41
8/9 anonim válasza:
7es! Itt olyan vércsoportokról van szó, amit nem sok ember ismer. Te sem. Pl az E. Ha a magzat örökli az apától, és átjut az anya vérébe, az anya ellenanyagot termelhet a magzat vércsoportja ellen. És ez visszajut a magzatba.
Ilyenkor kell menni az apának is vércsoport meghatározásra.
Amúgy meg : apa is fizeti a tb-t, csak kijön belőle egy vérvétel.....
2021. febr. 15. 21:24
9/9 anonim válasza:
7 es vagyok, édesanyámnak kellett mennie folyamatosan szűrésre pontosan az ellenanyag miatt , viszont édesapámat nem küldték el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!