Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert kell megcsinalni ha...

Miert kell megcsinalni ha minden lelet jó?

Figyelt kérdés

12. Ultrahang eredmenye

Nyaki redo 1.6 mm

Koponya szabályos kontúr és szerkezetű

Párhuzamos szerkezetű gerincoszlop

Ritmusos szivmukodes

Ép rekeszkontur

Gyomor és hólyagtelodes lathato

Hasfal zárt

Hosszú csoves csontok hiánytalanul abrazolodnak

Placemta hátsó falon

Crl: 50 mm fl: 6.1 mm

Orrcsont abrazolodik

Átlagos mennyiségű magzatviz

Ductus venous norm.aramlas

Tircuspidalis billentyű norm.aramlas

Az érvényben lévő szakmai protokoll szerint végzett vizsgálat soran jelenleg durva kóros eltérése utaló jel nem látszik.

Magánorvos hoz jarok s eléggé csúnyán nézett mikor mondtam h a kombinalt tesztet nem csináltattam meg. Minden leletem re rairja h down becslés javasolt. De nem értem a miertjet.

2020. jan. 22. 10:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%

Azert mert az biztosabb

Manapság ekvárás.

A sima sztk-s orvosomnak is alap, hogy meg kell csináltatni.

Nem vállalja a gondozást, ha nem csináltatod meg.

Nem írja alá

Mindenhiva feltünteti ugyancsak, hogy a javaslat ellenére nem csináltatott a kismama down szűrést. / nem ragaszkodik a kombinált teszthez/

Amikor szültem az első kérdés a kórházban a vizsgálatok és adatok után, hogy down szürés vagy egyéb genetikai szürés volt-e

/ nekem most spec Patauta és Edwardsra is volt, mert votk ami utalt eltérésre a 13. Héten/

2020. jan. 22. 14:20
 12/12 A kérdező kommentje:
Azota betoltottem a 15.hetet. A 16.heti quartett vagyis negyes tesztet csinaltatjuk meg.
2020. jan. 22. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!