Miert kell megcsinalni ha minden lelet jó?
12. Ultrahang eredmenye
Nyaki redo 1.6 mm
Koponya szabályos kontúr és szerkezetű
Párhuzamos szerkezetű gerincoszlop
Ritmusos szivmukodes
Ép rekeszkontur
Gyomor és hólyagtelodes lathato
Hasfal zárt
Hosszú csoves csontok hiánytalanul abrazolodnak
Placemta hátsó falon
Crl: 50 mm fl: 6.1 mm
Orrcsont abrazolodik
Átlagos mennyiségű magzatviz
Ductus venous norm.aramlas
Tircuspidalis billentyű norm.aramlas
Az érvényben lévő szakmai protokoll szerint végzett vizsgálat soran jelenleg durva kóros eltérése utaló jel nem látszik.
Magánorvos hoz jarok s eléggé csúnyán nézett mikor mondtam h a kombinalt tesztet nem csináltattam meg. Minden leletem re rairja h down becslés javasolt. De nem értem a miertjet.
Két tippem van.
1. Életkorod miatt. Nem írtad, hány éves vagy, 35 év felett szerintem javasolni szokták.
2. Mert anyagi érdeke fűződik hozzá. Akár mert ő csinálja, akár mert jutalékot kap az oda irányított új páciens után.
O magánorvos. S a. Kombinált tesztet a nőgyógyászati ambulancian csináljak.
26 éves vagyok. Második terhesség.
Magánrendelésre jarok hozzá. A 12.ultrahangot sztkban csinalta mégsem emlékezett ram. Legközelebbi magánrendelésen erre csak megvonta vállát.. Vereztem kétszer is. Azokra leletekre rá sem pillantott.
Gyors megultrahangozott megkerdezte mikor vizsgált odalent mondtam múlt alkalommal.erre elkerte a pénzt s kész. Mehettem.
Azért mert nekem van olyan ismerősöm akinek meg a kombi is jó volt azt mégis Down-os babája született. Legalább ha a kombi nem hoz neked egy megnyugtatóan magas arányszámot tovább mehetsz. Ha neked tökmindegy mindenképp megtartod, akkor fölösleges.
De en nem sajnálnam azt a plusz 15 e Ft-ot egy vervetelre.
Nekem a kombi is jó lett egy későbbi uh lelet miatt mégis a prenat is megcsinaltattuk. Te dolgod igazából és tényleg felesleges ha mindenképp megtartanád a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!