Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb.3-4 napja késik a menzeszem...

Kb.3-4 napja késik a menzeszem, nagyon halvány a 2. csík, szerintetek ez lehet terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok csajok!

Kb. 3-4 napja késik a menzeszem, már menzesz előtt mensi jellegű szúrkáló, görcsölegtéseim voltak, sőt vannak most is, pont mint menzesz előtt, de valahogy másabb, bár szerencsére még mindig nem jött meg. Viszont fehér folyásom van, ilyenkor mensi előtt nekem már sosem szokott lenni ilyen, csak peteééréskor, na és pont olyan ez is. És mikor meg kellett volna jönnie akkor erősebb volt, konkrétan akkor kezdődött. A tegnapi reggeli tesztem (Facelle) először két nagyon halvány csík volt, aztán 10 perc után egy erős vonal lett.

A ma reggeli tesztem (Gabriel) pedig 10 perc után jelent meg a második csík, igaz halványan.

Tudom, 10 perc után ne nézzem, stb..stb... de annyi olyat olvastam itt tőletek, hogy pl. már a 6. hétbe volt, negativ lett és mikor vitte ki a kukát a hölgy, rá kb. 2 órára, már pozitív volt és az óta egészséges gyermeke van. :)

Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok?

Köszönöm a segítséget!

2020. jan. 22. 08:07
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm. :)

Úgy döntöttem, leghamarább vasárnap csinálok csak tesztet. Remélem addig nem jön meg továbbra sem és az már 10 percen belül mutatni fogja. :)

2020. jan. 22. 16:01
 12/24 anonim ***** válasza:
Mi újság van? :)
2020. jan. 23. 17:26
 13/24 A kérdező kommentje:

Szia kedves "legutolsó". :)

Még nem tudom. :)

Vasárnap fogok újra tesztelni....eldöntöttem, hogy várok még pár napot, tuti ami tuti...őszintén nagyon bízom benne, hogy az jóval 10 perc előtt két csíkos lesz majd. :)

Egyébként szerencsére továbbra sem jött még meg....csak ez a mindjárt megjön érzésem van, görcsölegtet, de valahogy másképp...a fehér folyás ugyanúgy van...nem nagyon intenzív, és nem is rendellenes, ha érted hogy értem...nem szeretnék undi lenni és szag, színbe belemenni...:D a lényeg, hogy teljesen rendben van, csak van.....

Érdekes viszont, hogy menzesz előtt, alatt, nekem mindig fájt a mellem...na már most egyáltalán, cseppet sem fáj vagy érzékeny...:( szóval kivagyok...izgulok, de megvárom a vasárnapot..nem akarok minden nap tesztelni, nehogy csalódjak...:( Remélem az a jóval 10 perc utáni, (ami amúgy kb. fél óra volt) igaz pozitív volt és azért nem jön meg. :)

Vasárnap jelentkezem. :)

2020. jan. 24. 09:20
 14/24 anonim ***** válasza:

Nekem fordítva volt. Menzesz előtt sose voltak érzékenyek a melleim. A két terhességem előtt ez volt az első amire felfigyeltem.

Drukkolok

2020. jan. 25. 11:41
 15/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok!

Pozitív. :D

Szerda óta, csináltam pénteken is, meg szombat reggel kettőt is, mind pozitív lett hálistennek. :)

Érdekes viszont, hogy amit péntek este csináltam sokkal intenzívebb volt mint a reggeli vizeletes....ez érdekes számomra...picit izgulok azért mert szerintem még mindig nagyon halvány a második csík, ámbár ott van, de halvány...annyi rosszat olvastam ezzel kapcsolatban. :(

Továbbra sem jött meg szerencsére, így már egy hete hálistennek. :)

A mindjárt megjön érzés, görcsölgetés tövábbra is van, a folyás kicsit alábhagyott, érdekes viszont, hogy este és reggel van, napközben nincs. :)

A mellem továbbra sem fáj, hanem a bimbóm viszket...tök érdekes. :D

Plussz állandóan éhes vagyok, azt nem mondanám, hogy kívános, nem eszek sok nasit hanem éhes és szomjas vagyok szinte folyton. :D

Holnaphoz egy hétre Hétfőn megyek a nődokimhoz, addig csinálok még majd egy tesztet előtte, remélem az erősebb pozi lesz, de teszek fel nektek képet a péntek esti és a szombat reggeliekről.

Nagyon izgulok..remélem továbbra sem jön meg és minden rendben lesz/van. :)

2020. jan. 26. 15:21
 16/24 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a péntek esti. :)

2020. jan. 26. 15:24
 17/24 A kérdező kommentje:

[link]

Ezek pedig a szombat reggeliek. :)

2020. jan. 26. 15:25
 18/24 A kérdező kommentje:

Jaaaa és még annyi, hogy a szerdai teszt több mint fél óra múlva jött ugye ki, és most mind a pénteki, mind a szombatiak 2-3 percen belül már ott voltak. :)

Csak aggaszt, hogy halványak. :(

2020. jan. 26. 15:28
 19/24 anonim ***** válasza:

Ez nem halvány, nyugodj meg! 😊 Ne stresszelj rá!

És Gratulálok 😍

2020. jan. 26. 15:52
 20/24 anonim ***** válasza:
Az en tesztjeim sokkal halványabb az voltak. Most meg már túl vagyunk a 40 heten és nem hajlandó meg kijönni 🙁 Szoval a halvanysag nem jelent semmit.
2020. jan. 26. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!