Most akkor ez pozitív? Vagy túl halvány?
Figyelt kérdés
Kedden kellett volna nem meg jönnie ma reggeli teszten egy nagyon halvány második csík vagy csak én gondolom így?2019. szept. 19. 10:28
1/11 anonim válasza:
Szia! Milyen erősségű a teszt? Nekem két napos késéssel 10-es Facelle teszt szépen mutatta (de nem olyan erősen, mint a kontroll csík), 25-ös x-epil halványan. Azóta nem teszteltem, én elhittem :)
2/11 anonim válasza:
Annyival kiegészíteném, hogy rengeteg negatív tesztet láttam, na azokat forgathattam, átvilágíthattam, bármit csinálhattam, sehol nem volt második csík. Szóval a halvány 2. csík is csík :) Gratulálok :)
4/11 A kérdező kommentje:
2019. szept. 19. 10:44
5/11 anonim válasza:
Nem olyan halvány ez.Gratulálok!
6/11 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm kicsit még nyugodtam :)
De azért lehet jövő héten meg ismétlem vagy vasárnap és csak utána kérek időpontot a dokihoz. :)
2019. szept. 19. 10:51
7/11 anonim válasza:
Legközelebb a pisit ne fényképezd le, ha lehet ilyen kérés a közízlés nevében.
8/11 A kérdező kommentje:
Természetesen igazából az véletlenül került bele csak a másik kettőt akartam fel tölteni. Elnézést kérek mindenkitől.
2019. szept. 19. 10:59
9/11 anonim válasza:
Nem kérek almalevet köszi :)))
Egyébként ez egy pozitív lesz, holnap csinálj még egyet, és meglátod erősödik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!