Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más sem tud megnyugodni még a...

Más sem tud megnyugodni még a 39-ik héten sem?

Figyelt kérdés
Mikor kezdem úgy gondolni, hogy minden rendben lesz, akkor olvasok olyant, ami miatt újra elkezdek félni. Eddig mindig, ha valamelyik hétbe léptem, olvastam valakit, akinek pont azon a héten halt meg a babája. Ilyenkor a sírás kerülget, és újra elkezdek aggódni. Most már annyira szeretném, ha megszületne, és beleőrülnék, ha bármi történne.
2008. nov. 19. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Szia. Szerintem ezzel mindenki így van. De, hogy a terhesség alatti kedvenc mondásomat idézzem: azért van két füled, hogy az egyiken be, a másikon ki a sok fölös rémhír és információ.

Minden rendben lesz, ne idegesítsd magad.

Könnyű szülést kívánok.

2008. nov. 19. 18:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nem!

Én sem tudok megnyugodni,sehogy se,pláne,hogy a párom nélkül élek,és úgy néz ki őt is elveszítem:(

Nekem a doki azt mondta,hogy nov 30 ellőtt meglesz a baba és ettől totál beparáztam:).Én már attól sírók,ha valakin csak hozzám szól:(idegbeteggé tudok válni fél perc alatt és mindenkivel percek alatt összeveszek!Én a császártól félek,hogy valamiért kelleni fog,pedig normál szülés lesz!

Rémálmaim vannak és miegy más:s

Nincs már sok hátra!

Kitartást!

39 hetes kismami

2008. nov. 19. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

én a 8 hónapban voltam így,akkor hallottam csupa rémhíreket.De nálam az a mondás vállt be:ha eddig minden rendben volt,ezután is így lesz!

Tehát fel a fejjel,és kitartás!

2008. nov. 19. 19:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a nyugtatást! Minden jót Nektek!
2008. nov. 19. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!