Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Budapesti kismamák, ti tartózk...

Budapesti kismamák, ti tartózkodtatok kint a szabad levegőn most, hogy szmogriadó van? Hogy védekeztek ez ellen? Én tegnap pont este sétáltam, nagyon félek, hogy valami bajt okoztam. (14 hkm)

Figyelt kérdés
Nagyon aggódom, tegnap pont estefelé kb 19 után ejtettem meg egy kb. 25 perces sétát a szabadban, aztán láttam a tv-ben, hogy már múlt hét óta szmogriadó van Bp.en, és az esti és a délutáni órákban különösen kerülni kell a szabadban való tartózkodást. Attól tartok, hogy ezzel vetélést is okozhattam. Ti mennyi időt töltötök a szabad levegőn. Én belvárosban lakom, szóval elég szennyezett helyen. Ti kaptatok valamilyen infót a szmoggal kapcsolatban a dokitól? Vajon mennyire volt ártalmas ez a séta a magzatra nézve?

2020. jan. 21. 12:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennyire nem kell túlspilázni, BP-n sajnos egész terhességed alatt szmogban járkálsz, de általában ott is egészséges gyerekek születnek. Én sem tudom kikerülni itt vidéken, amikor valaki műanyaggal fűt, és az egész levegő olyan... De nem hinném, hogy ennyitől baja lesz, mondjuk én lehet tüdőrákot kapok, de az már más kérdés.
2020. jan. 21. 13:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne agyald már túl ennyire.
2020. jan. 21. 13:17
 3/10 A kérdező kommentje:

ez ilyen jellegű cikkek miatt paráztam be, tképpen azt írják a légszennyezés olyan, mint egy lightos cigarettázás:

[link]

2020. jan. 21. 13:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem szabad elolvasni ezeket a cikkeket. Szerinted az emberiség hány százaléka él nagyvárosban? Mégis születnek gyerekek egészségesen... Én is láttam ezt a cikket, nyugtáztam, tenni nem tudok ellene, mert menni kell a dolgomra.
2020. jan. 21. 13:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
És ha megszületik a baba nem viszed ki sétálni, mert szmogos a levegő? Mit csinálnál kinában, vagy mondjuk mostanában ausztráliában? Ott nem tájékoztatási szint van, hanem tényleg komoly légszennyezettség áll fenn.
2020. jan. 21. 14:32
 6/10 A kérdező kommentje:
@5. ha épp szmogriadó van, akkor of course nem viszem ki, de egyébként meg nyilván. kislányom pl. sokáig csak a babkocsiban aludt el, úh. előfordult, h. órákig toltam szintén a belvárosban. kb. 15 éve Bp.en élek, úh. nyilván nincsenek illúzióim a levegő minőséggel kapcsolatban, de azért a szmogriadó és a szmogos levegő más.
2020. jan. 21. 14:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Napközben, kora délután megyek ki sétálni. Este itt ebben a városban nem lehet kint megmaradni. Kb 4 óráig meg aránylag friss a levegő. Csak este tudsz kimenni?
2020. jan. 21. 16:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én főváros közeli kisvárosban élek, de ma nem vittem ki a félévesemet, olyan bűz van. Tegnap is vagy negyed órát voltam kint, de meg is bántam, tüzelnek, autókipufogógázok, kozben napok óta itt csücsül rajtunk a felhőzet, nincs, ami kifújja ezt a sok sz@rt. De holnap már sütni fog a nap ....

A kérdésedre visszatérve, ettől nem lesz bajod, és ha már a cigis hasonlatnál maradok, sajnos sok dohányzó kismama van, akiknek azért egészséges a magzata.

2020. jan. 22. 15:58
 9/10 A kérdező kommentje:
@8as, köszi a tippet, erről még nem is hallottam, a maszkon gondolkodtam, de az annyira feltűnő, azzal kb mindenki megbámulna, úh. utána nézek ennek az orrdugasznak.
2020. jan. 24. 19:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Lol így pár hónappal később visszaolvasva a 9es választ elég fura. Már az a normális hogy az emberek maszkot viselnek 😁 nem mellesleg pont ma mondták be a rádióban hogy a pesti levegő nagyon szmogos
2020. okt. 26. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!