Fogorvosnál? Mit kéne csinálnia? Ez normális?
Figyelt kérdés
Voltam a kötelező fogorvosi vizsgálaton. A doki nem írt bele semmit a könyvembe, csak közölte flegmán, hogy menjek és húzassam ki a bölcsesség fogaimat, mert be fog gyulladni. Ez normális? Nem kellett volna valamit a kis könyvbe bele írnia? Most mit mondjak a dokimnak, miközben én voltam fogorvosnál csak el hajtott?2020. jan. 20. 05:50
11/12 anonim válasza:
Én sem voltam fogorvosnál, és természetesen kaptam anyaságit, 4 hete szültem.
12/12 anonim válasza:
Elsőnél nem voltam fogorvosnál, de a kutyat nem érdekelte, soha senki meg nem kérdezte. És persze megkaptam az anyaságit. Másodikkal most vagyok 13 hetes, és ha nem szólnak, most sem fogok elmenni, mivel minden fogam rendbe van téve, a 2 gyerek között megcsináltattam őket. Az anyaságinak a 4 pecsét a feltétele, a fogorvost a kutya nem nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!