2 órája voltam fogorvosnál. Volt egy lyukas fogam, amit betömött. Azóta marhára fáj a fogam, jobban mint előtte. Legutóbb ennyire csak gyulladásnál fájt a fogam. Mivel ritkán járok fogorvoshoz, nem tudom hogy ez normális-e. Gyógyszert vehetek be rá?
A rohadt életbe...
PEdig reméltem hogy jó lesz :/
Gondolom ahhoz ki kell szedni a tömést meg ilyenek...
Még nem hívtam fel mert elkevertem a számát de azt kezelés után, hogy egy ideig érzékeny lesz a fogam, meg hogy 2 óráig ne egyek meg igyak.
Már sokkal gyengébb a fájdalom, szerintem pár napon belül elmúlhat. Arról mit tudnátok mondani, hogy holnap íhgy töméssel termálfürdőbe mennyire lenne egészséges elmenni?
Márr régebb óta le van tervezve és nekem pont közbe jött a doki...
Teljesen normalis, ha egy melyebb lyuk tomese utan faj a fog... en is igy jartam, egyik fogamat tomtek es utana olyan fajdalmat eltem at , miutan kiment az injekcio hatasa, amit eletemben soha. Konkretan megmaradni nem tudtam egy helyben a fajdalomtol. Aztan masnapra enyhult , de meg kicsit fajt par napig. Azota semmi baja.
Szerintem siman mehetsz furdobe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!